Stiri mondene

Florian Rus, dezvăluiri sincere despre copilăria sa: „Toată copilăria mea a fost marcată...”

Florian Rus, dezvăluiri sincere despre copilăria sa
Florian Rus a fost invitatul lui Cosmin Cernat duminica aceasta și le-a dezvălit ascultătorilor despre copilărie, dar și despre cariera sa muzicală.

De când a lansat piesa „Străzile din București”, în colaborare cu Mira, pe Florin Rus îl auzim deseori la radio. Într-o admosferă destul de relaxată, Cosmin Cernat a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre viața personală, pasiunile și cariera invitatului în industria muzicală.

Cea mai frumoasă perioadă a fost copilăria, adică este o altă versiune a lui Florian Rus. Era un personaj care își dorea foarte mult să iasă în față și să le arate tuturor că știe să cânte. Aveam 6-8 ani și mergeam singur la radio, eram o persoană foarte curajoasă. Având în vedere că tatăl meu este artist, toată copilăria mea a fost clar marcată de muzică și de viața artistică. Când eram mic îmi doream să ajung ca tatăl meu. El era eroul meu”, a spus Florian Rus.

Florian Rus și Cosmin Cernat

Florian Rus: „Mi-ar plăcea să fac un loc turistic” 

Înainte de a devenit artist, Florian Rus avea alte planuri. Artistul a dezvăluit că visa să devină antreprenor, mărturisind că a fost influențat și de partea mai grea care implică viața de artist: lipsa banilor. 

În adolescență a existat o perioadă în care eram jenat, probabil și din cauza anturajului. În momentul acela nu voiam să fac muzică, în capul meu aveam impresia că o să fiu un om de afaceri. Este adevărat că am fost  influențat și de parte nefericită a vieții de artist. Văzusem cum este viața de adult și că sunt  niște greutăți și cumva îmi doream să fac ceva mult mai stabil. Una din pasiunile mele este să merg în foarte multe locuri mișto care sunt de fapt o experiență. Ce mi-ar plăcea să fac la un moment dat, dacă o să am banii necesari, mi-ar plăcea să le ofer oamenilor o experiență, mi-ar plăcea să fac un loc turistic.”, a mai adăugat Florian Rus.