Stiri

Selena Gomez se retrage din muzică: ”Vreau să fac o ultimă încercare înainte să mă retrag din muzică”

Selena Gomez
Selena Gomez
Selena Gomez se gândește să renunțe la cariera sa muzicală. Aceasta se va concentra mai mult pe actorie și producție, deoarece se simte subapreciată ca artistă.

Deși are o carieră de succes în industria muzicală, Selena Gomez nu se simte total împlinită. În cadrul unui interviu, frumoasa artistă a mărturisit că se gândește să renunțe la muzică. Potrivit spuselor sale, cântăreața nu se simte luată în serios și că muzica nu o să facă parte din viața ei pentru totdeauna.

„Am avut momente în care m-am gândit: „Ce rost are? De ce continui să fac asta?  

Am simțit că piesa „Lose You to Love Me” este cea mai bună pe care am lansat-o vreodată și pentru unii oameni tot nu a fost suficientă. Cred că există o mulțime de oameni care se bucură de muzica mea și pentru asta sunt extrem de recunoscătoare, pentru asta continui, dar cred că data viitoare când voi face un album va fi diferit. Vreau să fac o ultimă încercare înainte să mă retrag din muzică” a declarat Selena Gomez.

Selena Gomez
Selena Gomez

De-a lungul carierei sale, Selena Gomez nu a fost niciodată nominalizată pentru un premiu Grammy. În industria muzicală, acest trofeu este considerat o recunoaștere adevărată a talentului unui artist, fie că este vorba de un interpret sau compozitor. 

Reamintim că artista și-a lansat primul album, „Kiss & Tell”, în 2009, și de atunci a mai scos trei albume solo și încă două sub titulatura Selena Gomez & the Scene. 

Selena Gomez urmează să lanseze pe 12 martie primul ei album în limba spaniolă „Revelation”, care cuprinde piesele „De Una Vez” și „Baila Conmigo”.