Stiri mondene

Sărbătorita zilei de astăzi: Dana Rogoz împlinește 37 de ani! Cum își petrece actrița ziua de naștere

 Dana Rogoz împlinește 37 de an
Dana Rogoz împlinește 37 de an [Sursa foto: Facebook]
Dana Rogoz împlinește astăzi, 26 septembrie, vârsta de 37 de ani.

Dana Rogoz este o femeie împlinită, are o carieră de invidiat ca actriță și femeie de afaceri, dar și o familie frumoasă. Actrița și familia ei au motiv de sărbătoare. Vedeta a împlinit, astăzi, 26 septembrie, vârsta de 37 de ani. Dana Rogoz se bucură de o mare comunitate în mediul online, astfel că încă de la primele ore ale dimineții a fost asaltat de numeroase urări emoționante din partea fanilor săi, dar și a celor dragi. 

 Dana Rogoz împlinește 37 de an
Dana Rogoz împlinește 37 de an[Sursa foto: Facebook]

„Vârsta a început să devină doar un număr de pe la 27 de ani. De atunci parcă anii tot trec, dar eu simt că am rămas cumva la fel în interiorul meu. Nu mă sperie procesul îmbătrânirii în sine, nu îmi număr ridurile, nu pândesc firele de par albe. Încerc doar să nu las timpul să treacă fără să îmi împlinesc dorințele”,  a spus actrița pentru publicația fanatik.ro.

Citeste si: Dana Rogoz, dezăluiri inedite din căsnicia cu Radu Dragomir! Cum a trecut artista peste diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „Și eu aș fi judecat”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Unde își petrece Dana Rogoz ziua de naștere?

În acest an, Dana Rogoz sărbătorește departe de casă și de familie. Vedeta se află în Cehia pentru a fi în juriul de la Plzen Film Festival. Cu toate că nu este alături de soțul ei și copiii lor de ziua sa, sărbătorita zilei este încântată de oportunitatea profesională pe care o are și se bucură că această aniversare o prinde muncind. 

 Dana Rogoz împlinește 37 de an
Dana Rogoz împlinește 37 de an[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dana Rogoz, mărturisiri despre căsnicia cu soțul ei, Radu Dragomir, după 18 ani de relație: „Ne-am schimbat împreună”

„Sunt în Cehia, sunt într-un orășel micuț, Pilsen, unde se desfășoară un festival de film. E un festival în care sunt vizionate și premiate filme cehești. Eu sunt invitată în juriu pentru că anul acesta am avut o premieră în Cehia și sunt actrița din juriu. Suntem 5 în juriu și la final vom decide către cine merge cel mai bun film’’,  este mesajul scris de Dana Rogoz.