Stiri mondene

Dana Rogoz, dezăluiri inedite din căsnicia cu Radu Dragomir! Cum a trecut artista peste diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „Și eu aș fi judecat”

Cum a trecut Dana Rogoz peste diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei
Cum a trecut Dana Rogoz peste diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei [Sursa foto: Instagram]
Dana Rogoz a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Radu Dragomir. Ce spune actrița despre cei care i-au criticat relația la început?!

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. La începutul relației lor, actrița avea doar 19 ani, iar partenerul ei de viață 37 de ani. Criticile legate de diferența de vârstă dintre ei nu au întârziat să apară, unele venind chiar din partea apropiaților. Dana Rogoz a declarat că a avut foarte multe de învățat de la soțul ei, iar în 18 ani de relație, au trecut peste toate criticile.

Cum a trecut Dana Rogoz peste diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei
Cum a trecut Dana Rogoz peste diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dana Rogoz, despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul timpului: „Să-ți trăiești suferința și să accepți că lucrurile astea se întâmplă”

„Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: Moșul, moșul. El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei: Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje”, a declarat Dana Rogoz.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz, despre cei care i-au criticat relația la început 

În ciuda criticilor din partea lumii, vedeta a spus că a înțeles totuși de ce a existat această reticență în perioada aceea. Potrivit declarațiilor sale, oamenii erau mai „rigizi” în acea perioadă și poate nici ea nu ar fi văzut cu ochi buni o relație în care diferența de vârstă este atât de mare.

Cum a trecut Dana Rogoz peste diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei
Cum a trecut Dana Rogoz peste diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dana Rogoz, declarații emoționante despre relația de iubire cu soțul ei: „Nu-l văd separat de mine”

„Pe vremea aia, eram cu toții mai rigizi. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți.   Și de o parte și de alta. Și în viața lui spuneau, ‘Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul’.   N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela”, a mai adăugat Dana Rogoz.