Stiri mondene

Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din cariera sa: „A fost cumpăna vieții mele!”

Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din cariera sa
Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din cariera sa [Sursa foto: Captură YouTube]
Sandra Izbașa și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre cel mai greu moment prin care a trecut în cariera sa. Uite ce confesiuni a făcut fosta gimnastă!

Sandra Izbașa este una dintre sportivele de performanță care în ciuda unei accidentări grave a găsit puterea să lupte și să urce din nou pe podium. Sportiva de aur a României are în palmares 4 medalii olimpice obținute la cele două ediții ale Jocurilor Olimpice din 2008 de la Beijing și 2012 de la Londra, dar și cinci titluri europene şi un argint mondial. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai, fosta gimnastă a povestit cu lacrimi în ochi despre accidentul care a împiedicat-o să participe, în 2009, la Campionatul Mondial de la Londra.

Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din cariera sa
Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din cariera sa[Sursa foto: Instagram]

„Da, a fost cumpănă vieții mele. Mai ales că nu mă așteptam. Eram într-o formă destul de bună pentru competiție. S-a întâmplat într-o competiție pregătitoare pentru campionatele mondiale, la Buzău. Mi s-a rupt tendonul în momentul în care eu am bătut ca să mă desprind 3 metri de la sol, să fac un element. În momentul bătăii am simțit că s-a rupt solul, iar în aterizare mi-am prins mâna între șold și sol și mi-am fracturat-o. A fost foarte grea accidentarea. Și îmi este greu să vorbesc pentru că știu prin câte lucruri am trecut și mi-am dorit din suflet să mă refac. Mai ales că veneam cu un istoric, promiteam foarte mult. Părinții și Federația Română de Gimnastică au fost alături de mine și au făcut tot posibilul să ajung în Germania să mă operez”, a spus Sandra Izbașa.

Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din cariera sa
Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din cariera sa[Sursa foto: Captură YouTube]

Sandra Izbașa: „ S-a ajuns la o accidentare foarte gravă”  

În continuare, fosta gimnastă a recunoscut faptul că a luat o decizie grăbită, iar acest lucru a costat-o destul de scump la vremea resectivă.

Citeste si: Sandra Izbașa a solicitat public să îi fie retras titlul de Cetățean de Onoare al Bușteniului

Cauza? Epuizare. Veneam după 2008, după un an olimpic, aveam nevoie de recuperare, aveam nevoie să ies un pic din zonă, iar eu mi-am dorit la Campionatul Mondial și am forțat un pic. În momentul ăla nu trebuia să iau o decizie, am greșit, dar am învățat. Am învățat să mă respect și atunci când spun că nu pot să fac față și nu mă simt pregatită, să comunic mai mult cu acel colectiv să luăm o decizie. Nu am făcut lucrul ăsta. S-a ajuns la o accidentare foarte gravă”,  a mai adăugat sportiva de aur a României.