Stiri

Larisa Iordache, noi planuri de viitor! Ce vrea să facă sportiva după retragerea din activitate: „Trebuie să prind experiență într-adevăr, dar aștept”

Larisa Iordache, noi planuri de viitor! Ce vrea să facă sportiva după retragerea din activitate
Larisa Iordache, noi planuri de viitor! Ce vrea să facă sportiva după retragerea din activitate [Sursa foto: Captură YouTube]
Larisa Iordache le-a dezvăluit fanilor ce vrea să facă după retragerea din gimnastică. Uite ce planuri de viitor are sportiva!

După ce a suferit o nouă intervenţie chirugicală la gleznă la începutul lunii, Larisa Iordache a decis să se retragă din activitatea sportivă. De-a lungul anilor, fosta gimnastă i-a făcut mândrii pe români cu numeroasele titluri obţinute la competiţii, este campioană, medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică. Invitată recent în cadrul unui podcast, sportiva și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre planurile de viitor. Conform spuselor sale, Larisa Iordache va deveni antrenor de gimnastică.

Larisa Iordache, noi planuri de viitor! Ce vrea să facă sportiva după retragerea din activitate
Larisa Iordache, noi planuri de viitor! Ce vrea să facă sportiva după retragerea din activitate[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu aștept fetițe pasionate la sala Dinamo din București cu mare drag. Acolo ne vom întâlni. Voi fi antrenor împreună cu antrenorii mei. Trebuie să prind experiență într-adevăr, dar așteptăm toate fetițele la Dinamo.”, a spus gimnasta în vârstă de 25 de ani.

Citeste si: Cum se simte Larisa Iordache după ce a fost operată? "Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată..."

Reamintim că Larisa Iordache a obținut o medalie bronz la Jocurile Olimice , cu echipa, în 2012, la Londra, patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, 16 medalii la Campionatele Europene, șapte de aur, șapte de argint şi două de bronz, precum şi trei la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.

Larisa Iordache, noi planuri de viitor! Ce vrea să facă sportiva după retragerea din activitate
Larisa Iordache, noi planuri de viitor! Ce vrea să facă sportiva după retragerea din activitate[Sursa foto: Instagram]
 

Nadia Comăneci, prima reacție după ce Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică: „Ai fost și vei rămâne o inspirație pentru noua generație”

După ce și-a anunțat retragerea din gimnastică, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, Nadia Comăneci, „Zeiţa de la Montreal”, multipla campioană olimpică, mondială şi europeană care a scris istorie în gimnastica mondială reuşind primul 10 perfect, a reacționat pe contul de Instagram, acolo unde i-a transmis un mesaj sportivei.   

Citeste si: Larisa Iordache, după medaliile obţinute la europene: „Nimeni nu mai credea în mine”

„Felicitări dragă Larisa Iordache pentru întreaga carieră și pentru omul care ești! Ai fost și vei rămâne o inspirație pentru noua generație de gimnaste”, este mesajul postat de Nadia Comăneci.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)