Stiri mondene

Cine este Sam Smith, artistul devenit viral cu piesa „Unholy”

sam smith
Cine este Sam Smith. A doborât un nou record cu piesa „Unholy”  [Sursa foto: Instagram]
Iată cine este Sam Smith, celebrul artist care interpretează piesa „Unholy”.

Sam Smith nu este un nume nou în industria muzicală, însă cea mai recentă piesă lansată de artist i-a adus un număr nou impresionant de fani. Mulți dintre ei nu știau că el este cel care interpretează piesa „Unholy”, piesă care a devenit virală pe Tik Tok într-un timp record. 

Cine este Sam Smith, artistul viral al momentului 

Sam Smith, pe numele său complet Samuel Frederick Smith, s-a născut pe 19 mai 1992, în Londra.

El are 30 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți britanici, fiind l laureat al premiului Oscar. El a devenit cunoscut în octombrie 2012, cu piesa „Latch”. În anul 2014 și-a lansat albumul de debut, intitulat „In the Lonely Hour”. Piesele albumului au ajuns adevărate hit-uri, iar printre ele amintim: „Lay Me Down”, „Money on My Mind”, „Stay with Me” (care a ajuns locul unu în Regatul Unit și pe locul doi în Billboard Hot 100 din Statele Unite) și piesa „I'm Not the Only One”.

Ultima piesă lansată de artist, „Unholy”, este în colaborare cu Kim Petras, iar fanii au observat că artistul a încercat să abordeze un nou stil odată cu această melodie. Piesa a devenit într-un timp record pe primul loc în Marea Britanie.

sam smith
Cine este Sam Smith [Sursa foto: Instagram]

Lucruri pe care probabil nu le știai despre Sam Smith

În continuare v-am pregătit o listă cu lucruri pe care probabil nu le știați despre artistul britanic Sam Smith, potrivit Tell Tales

Cine este Sam Smith, artistul devenit viral cu piesa „Unholy”
Sam Smith[Sursa foto: Facebook]

1. Sam Smith se identifică drept o persoană non-binară. Anunțul l-a făcut în anul 2019.

2. Artistul a recunoscut că este gay de la vârsta de 10 ani, când s-a confruntat cu un coleg de clasă. El a mărturisit că și-a dat seama de orientarea sa sexuală de la o vârstă fragedă, aproximativ vârsta de 4 ani.

Citeste si: „Unholy” piesa virală a momoentului al lui Sam Smith și Kim Petras ajunge pe locul 1 în Billboard Hot 100

3. Sam Smith a lucrat într-un bar înainte să facă muzică.

4. Dacă artistul nu ar fi dat lovitura în industria muzicală, el și-ar fi dorit să fie florar.

5. Artistul a recunoscut că cel mai ciudat articol pe care îl dețin este o statuie pe care a cumpărat-o din Belgia, care reprezintă o cămilă cu cap de bebeluș pe ea.

6. Sam Smith a recunoscut că, pe lângă cumpărarea unei case, cheltuiește toți banii pe mâncare.

7. Sam Smith a dezvăluit că a fost influențat în cariera sa de vedete precum Lady Gaga, Amy Winehouse, Adele și Christina Aguilera.