Stiri

Line-up Saga Festival 2022! Festivalul se mută pe National Arena în 2022!

Saga Festival se mută pe National Arena în 2022! Începând cu 1 decembrie, pasionații de festivaluri pot cumpăra bilete
Saga Festival se mută pe National Arena în 2022! Începând cu 1 decembrie, pasionații de festivaluri pot cumpăra bilete [Sursa foto: Facebook]
Organizatorii Saga Festival au anunțat că ediția din 2022 a festivalului se va desfășura pe National Arena și deja a fost anunțat o parte din Line-up.

Saga Festival, cel mai mare festival de muzică electronică care se desfășoară în București, a anunțat că ediția din 2022 va avea loc pe National Arena în perioada 3-5 iunie. Organizatorii pun la cale o serie de suprize și au anunțat deja că vor fi mai multe scene de muzică pe care vor urca dj consacrați la nivel mondial.

Citeste si: Summer Well 2022 a fost confirmat! Când va avea loc, cât costă un bilet și ce artiști sunt confirmați până acum 

„Ne-am bucurat cu toţii, împreună, de o primă ediţie SAGA uimitoare şi de un loc perfect pentru debutul festivalului. Reacţiile oamenilor, dorinţa lor de a participa într-un număr cât mai mare la festival şi faptul că ne-am dorit ca în 2022 să trecem la următorul nivel şi să pregătim un concept inovator la o nouă scară, să avem mai multe scene pentru publicul nostru, ne-au determinat să alegem o nouă casă pentru SAGA: National Arena.

Acesta este locul în care festivalul se va desfăşura începând de anul viitor, aici vom rămâne şi ne propunem să ne surprindem publicul, an de an, cu cel mai bun line-up EDM şi cu experienţe de neuitat”
, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

 Line-up Saga Festival. Primii artiști care vor urca pe scena de la National Arena  

Biletele pentru Saga Festival au fost puse deja în vânzare, iar organizatorii anunță și primele nume care vor face parte din festivalul din 2022.

Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet au fost anunțați deja, iar acum lor li se alătură  Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine și Sickick.

Saga Festival se mută pe National Arena în 2022! Au fost anunțați primii artiști care vor urca pe scenă
Saga Festival se mută pe National Arena în 2022! Au fost anunțați primii artiști care vor urca pe scenă[Sursa foto: Instagram]

Mulți alți artiști vor fi anunțați la începutul anului viitor, promit organizatorii. 

Poți cumpăra bilete la Saga Festival începând cu 1 decembrie 

Organizatorii Saga Festival au pus la cale pentru ziua de 1 decembrie un eveniment special, un DJ set susţinut de Du Mad şi Kov. Întregul eveniment va fi transmis live pe platformele online SAGA Festival. 

Saga Festival se mută pe National Arena în 2022! Începând cu 1 decembrie, pasionații de festivaluri pot cumpăra bilete
Saga Festival se mută pe National Arena în 2022! Începând cu 1 decembrie, pasionații de festivaluri pot cumpăra bilete[Sursa foto: Facebook]

În plus, începând cu ziua de 1 decembrie, pasionații de festival care s-au înscris deja pe site-ul oficial al festivalului, își pot cumpăra bilete în rate pentru ediția din iunie 2022 a festivalului, în intervalul orar 19:00-00:00.

Pe 2 decembrie vor fi puse în vânzare toate categoriile de bilete.