Stiri

Summer Well 2022 a fost confirmat! Când va avea loc, cât costă un bilet și ce artiști sunt confirmați până acum?

Summer Well 2022 a fost confirmat! Când va avea loc, cât costă un bilet și ce artiști sunt confirmați până acum
Summer Well 2022 a fost confirmat! Când va avea loc, cât costă un bilet și ce artiști sunt confirmați până acum [Sursa foto: Facebook]
Organizatorii au anunțat ediția din 2022 a festivalului Summer Well. Când se va desfășura și cât costă biletul de intrare?

După Neversea şi Untold, Summer Well este al treilea festival care a anunţat că se va desfăşura în 2022. Summer Well uneşte o serie de artişti pe Domeniul Ştirbey din Buftea, în perioada 12-14 august. Având în vedere că momentan ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, participanții la festival trebuie să ia în considerare că ar avea nevoie de certificat verde. Organizatoriu au anunțat că în perioada festivalului, vor fi anunțate regulile de acces, în funcție de măsurile care vor fi impuse de Guvern la acel moment. 

Summer Well 2022 a fost confirmat! Când va avea loc, cât costă un bilet și ce artiști sunt confirmați până acum
Summer Well 2022 a fost confirmat! Când va avea loc, cât costă un bilet și ce artiști sunt confirmați până acum[Sursa foto: Facebook]

Primele bilete au fost deja puse la vânzare pe site-ul oficial al festivalului. Prețul unui abonament în cadrul festivalului este de 375 de lei+ taxe de booking pentru o perioadă limitată. 

Line-up Summer Well 2022. Arctic Monkeys, Nothing But Thieve, Inhaler, ROOSEVELT, SELF ESTEEM, Hayes & Y primii artiști confirmați

Organizatorii Summer Well promit să aducă în fața fanilor iubitori de festivaluri muzică și artiști noi. Prima trupă care a fost confirmată pentru ediția din 2022 a festivalului de la Buftea este Arctic Monkeys. Trupa de rock a anunţat recent că va avea un turnei europan în mai multe ţări: precum Croația, Bulgaria sau Cehia.

Summer Well 2022 a fost confirmat! Când va avea loc, cât costă un bilet și ce artiști sunt confirmați până acum
Summer Well 2022 a fost confirmat! Când va avea loc, cât costă un bilet și ce artiști sunt confirmați până acum[Sursa foto: Facebook]

Organizatorii au mai anunțat că nume precum Nothing But Thieve, Inhaler, ROOSEVELT, SELF ESTEEM, Hayes & Y vor urca pe scenele festivalului.

Nothing But Thieves îi are în componență pe Conor Mason (voce), Joe Langridge-Brown (chitară), Dominic Craik (chitară, clape), James Price (tobe) și Philip Blake (bas). Formația a mai fost și la ediția din 2017 a festivalului Summer Well. Trupa de rock alternativ ar fi trebuit să concerteze și la ediția din 2021 a festivalului.

Dacă Nothing But Thieves și Roosevelt au mai concertat în România, Inhaler, Self Esteem și Hayes & Y vin pentru prima dată în țara noastră. 

„Facem în fiecare an eforturi să aducem în premieră artiști importanți pe scenele festivalului. Faptul că Arctic Monkeys vor cânta anul viitor la Summer Well reprezintă un eveniment muzical major al verii viitoare și răspunsul la cerințele venite de-a lungul anilor din partea publicului nostru. În orice sondaj pe care l-am făcut în ultimii ani, Arctic Monkeys au fost mereu artiștii de pe primul loc în topul preferințelor ”, a anunțat John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Summer Well este un festival care a luat naștere în 2011 și se desfășoară an de an pe domeniul Știrbey din Buftea. Parcul și lacul din apropiere alcătuiesc un peisaj fermecător, perfect pentru iubitorii de natură. În plus, la Summer Well, pe lângă faptul că te poți delecta cu muzică rock și indie, ai ocazia să te delectezi și cu ceva activități distractive care să te pună în mișcare:- volei, foosball, jocuri video, baloane de sapun. Zona este amenajata cu sezlonguri si canapele unde sa te relaxezi si sa te bucuri de timpul petrecut in aer liber.