Lansări muzicale

DJ-ul Don Diablo își lansează noul album la SAGA Festival

DJ-ul Don Diablo își lansează noul album la SAGA Festival
DJ-ul Don Diablo își lansează noul album la SAGA Festival
Don Diablo, unul dintre cei mai apreciați DJ-i din lume, a lucrat intens în ultimul an la următorul lui album, pe care îl va lansa la Saga Festival, pe 10 septembrie. Avem detalii în articol!

Don Diablo, pe numele său real Don Pepijn Schipper, este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști din întreaga lume, a lucrat intens în ultimul an la următorul lui album, pe care îl va lansa la SAGA Festival, pe 10 septembrie, atunci când publicul va asculta, în exclusivitate, toate piesele noi ale DJ-ului. Mai mult, participanții vor avea ocazia să asculte și câteva din piesele consacrate ale artistului. Artistul în vârstă de 41 de ani a oferit primele declarații despre noul LP și concert.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Don Diablo (@dondiablo)

”Ultimul an a fost unul nebunesc. Am reușit să-mi termin albumul, care o să apară pe 10 septembrie, așa că ziua în care o să am show-ul la București o să fie și ziua în care îmi voi lansa albumul. O să fie cu adevărat special pentru mine, mai ales că o să sărbătoresc asta împreună cu voi. Aveți grijă unul de celălalt, fiți sănătoși și abia aștept să ne vedem foarte curând la SAGA Festival, pentru a celebra viața, din nou.”, a spus Don Diablo.

Lyric Video: Don Diablo- Survive

Pe 10, 11 și 12 septembrie, la Romaero, publicul se vor bucura de o serie de experiențe fantastice și de un concept unic în România, în cadrul celui mai mare festival de muzică electronică din București, SAGA Festival. Alan Walker, John Newman, Morten, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, Tiesto, Timmy Trumpet, INNA, Antonia, Grasu XXL şi DJ Gojira se numără printre artiștii invitați la eveniment.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.

DJ-ul Don Diablo își lansează noul album la SAGA Festival
DJ-ul Don Diablo își lansează noul album la SAGA Festival

Acces SAGA Festival

Pentru a putea avea acces la festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos:

  • un certificat digital de vaccinare
  • un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore
  • un test antigen negativ, nu mai vechi de 48 de ore
  • un cerificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni.