Stiri mondene

”Să lăsăm omului de lângă noi libertatea să ne aleagă”. Adevărul despre relația dintre Lora și Ionuț Ghenu. Artista a dezvăluit cum funcționează lucrurile în cuplul lor

Adevărul despre relația dintre Lora și Ionuț Ghenu.
Lora și Ionuț Ghenu [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Lora a dat detalii din viața sa sentimentală. Cântăreața a vorbit deschis despre relația pe care o are de câțiva ani cu Ionuț Ghenu.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Publicul îi apreciază pentru iubirea necondiționată pe care și-o poartă, dar și pentru transparența lor. Cântăreața vede în partenerul ei omul pe care l-a cautat toată viața și de care avea nevoie pentru a-i fi alături necondiționat. Mulți s-au întrebat încă de la început care este secretul relației lor, așa că artista a vorbit deschis despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Ionuț Ghenu.

Adevărul despre relația dintre Lora și Ionuț Ghenu.
Lora și Ionuț Ghenu[Sursa foto: Facebook]

„Iubirea este GPS-ul vieții noastre. Dacă iubirea ne arată drumul înseamnă că orice altceva ne duce în pustiu. Am fost cu el la capătul lumii, la capătul puterilor și e mereu acolo. Colegul meu de bancă și iubitul meu. Eu îmi fac planuri cu el. Îl văd în viitor până la capăt. În același timp încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate. 

Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră în această școală numită viață. Şi cel mai corect este să ne dorim să facem paşi în direcția dorită.  Dar să lăsăm omului de lângă noi, libertatea să ne aleagă. Cred că e minunat să ne spunem că nu ne vedem viața fără celălalt. Dar dacă spunem prea des se transformă în constrângere. Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile”,  a declarat Lora pentru  Ciao.ro.

Citește și: Lora a plecat singură la un hotel de 5 stele, fără iubit! Mesajul artistei pentru cei care au criticat-o: ”Orice limită a bunului simț”

Adevărul despre relația dintre Lora și Ionuț Ghenu.
Lora și Ionuț Ghenu[Sursa foto: Facebook]

Lora se declară cu adevărat o femeie împlinită: „Sunt îndrăgostită pentru că am de cine”

Lora nu doar că a spus secretul relației ei cu Ionuț Ghenu, ci a dezvăluit cât de mult se iubesc. Fără a ezita, a recunoscut că este în permanență îndrăgostită de el, iar acest lucru o face foarte fericită și împlinită. De asemenea, împlinirea ei nu se rezumă numai la familie și la iubitul ei, ci și la publicul larg și marea comunitate de fani pe care o are.

Citește și: ”Mă mir că nu ne-am despărțit”. Lora și Ionuț Ghenu, momente delicate în relație. Cum și-au rezolvat neînțelegerile în cuplu

„Lora e îndrăgostită pentru că are de cine. Și dacă nu ar fi avut iubit ar fi fost oricum îndrăgostită de muzică, de oameni, viață. E o stare în care îmi place să fiu. Faptul că am un bărbat dar și un public capabil să mă simtă și să mă iubească cum am eu nevoie mă face să fiu recunoscătoare și umilă în fața unui Univers atât de darnic.”, a mai adăugat Lora.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ionut Ghenu (@ionutghenu)