Stiri mondene

Lora a plecat singură la un hotel de 5 stele, fără iubit! Mesajul artistei pentru cei care au criticat-o: ”Orice limită a bunului simț”

Lora explică decizia de a sta singură la hotel.
Lora explică decizia de a sta singură la hotel. [Sursa foto: Captură video]
După ce a stârnit numeroase controverse în mediul online, Lora a decis să explice decizia de a sta singură la hotel.

În urmă cu două zile, Lora și-a făcut bagajul și a plecat de acasă, singură, cazându-se într-un hotel de cinci stele. Unii internauți, însă, au înțeles greșit intențiile vedetei și au venit cu niște critici la adresa acesteia. Cei din mediul online nu au apreciat gestul, dar artista a avut grijă să le dea o replică. Iubita lui Ionuț Ghenu a mărturisit că orice femeie merită câteva zile în care să se bucure de clipe minunate și de relaxare, mai ales dacă este o persoană care, în general, este foarte ocupată cu diverse activități. De

asemenea, cântăreața a mai precizat că încă se află într-o relație cu Ionuț Ghenu. 

Lora explică decizia de a sta singură la hotel.
Lora explică decizia de a sta singură la hotel.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Lora, detalii neștiute! Artista a apelat la terapie pentru a trece de perioadele grele: „Nu mai știi ce e real și ce nu”

”1- Cred că o femeie care îşi ia 2, 3 zile pentru ea să meargă într-un loc frumos, unde să îşi încarce bateriile, nu este "egoistă". Mai ales o femeie de la care, constant, cineva vrea ceva sau care trebuie în fiecare zi din viața ei să suporte păreri de la necunoscuți, pe care nu le cere. Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile, ca nişte mici evadări din stres să stăm singure cu noi..să mâncăm ceva bun fără să ne grăbească nimeni, să dormim cât vrem, masaj, linişte, spa, linişte..somn. Bărbatul de lângă tine dacă nu îți "permite"..sau nu înțelege..nu te merită. (..)  2- Rog "îndrăgostiții" care depăşesc orice limită a bunului simț doar pentru că au citit titlurile tabloidelor să stea liniştiți pentru că eu sunt într-o relație. Şi dacă aş fi fost singură, nu m-aş întâlni cu cineva obsedat, din online. Mersi’’, a scris Lora pe rețelele sociale.

De ce a amânat artista nunta cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu  aveau în plan să spună „Da” în fața stării civile anul acesta, după cum chiar artista anunța în urmă cu ceva timp. Însă, se pare că pasul cel mare nu va avea loc prea curând. Vedeta susține că nu își dorește să îmbrace rochia de mireasă în anul în care a izbucnit războiul.

Lora și Ionuț Ghenu
Lora și Ionuț Ghenu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lora, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Ionuț Ghenea! Ce nu i-ar ierta niciodată artista iubitului său?!: „Distruge multe relații”

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta.  Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare“, a spus Lora.