Stiri mondene

S-a căsătorit Ruby?! Videoclipul postat de artistă care a creat confuzie printre fani

Ruby
Ruby a creat o adevărată confuzie printre fani după ce s-a afișat în rochie de mireasă pe rețelele de socializare.

Ruby a postat pe contul ei de Instagram un videoclip care a creat o adevărată confuzie printre fani. Artista a îmbrăcat rochiad e mireasă și a scris la descrierea videoclipului „Da”, semn că s-a căsătorit, însă nu a oferit niciun astfel de detaliu care să confirme apariția sa.

Ruby s-a căsătorit fără să anunțe?! Fanii sunt confuzi

Ruby a primit extrem de multe urări din partea fanilor, dar și din partea unor vedete, cu toate că nimeni nu a auzit ca artista să menționeze ceva de vreo nuntă. Astfel că, unii dintre internauți se întreabă dacă nu cumva artista filmează un nou clip și imaginile sunt desprinse din videoclipul care va apărea.

Ruby

Pentru „marele eveniment”, Ruby a îmbrăcat o rochie de mireasă extrem de sexy, cu abdomenul la vedere. În mână ține un buchet de flori albe și pare extrem de emoționată în clipul postat pe rețeaua de socializare.

În clipul filmat la Palatul Mogoșoaia nu par a fi și alți invitați, cu excepția unei feline care pășește din urma artistei făcând deliciul internauților.

„Pisica aia face toata nunta😂😂😂, CASA DE PIATRA RUBYY! 😎❤️❤️”, a scris unul dintre internauți. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

DA!💍🤍

A post shared by RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) on

Până va confirma Ruby dacă a făcut sau nu marele pas din viața ei, fanii continuă să-i scrie cele mai sincere urări în comentarii.