Stiri mondene

S-a aflat! Gina Pistol și Smiley au ales nașii copilului

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley [Sursa foto: Captură YouTube]
S-a aflat cine o va boteza pe fetița lui Smiley și a Ginei Pistol.

Gina Pistol și Smiley au pus totul la punct până la venirea pe lume a primului lor copil. Apropiații fericiților părinți au dezvăluit cine o va boteza pe fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. Este vorba de nimeni altul decât Adrian Sârbu. Din primele informații, fondatorul postului de televiziune PRO TV este mentorul lui Smiley, acesta i-a fost aproape încă de la începutul carierei sale.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley.

Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au declarat apropiații celor doi.

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Facebook]

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii

Ieri, 9 martie, frumoasa prezentatoare de televiziune a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de 3,230 kg și 51 cm lungime. Smiley a făcut primele declarații în postura de tătic.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă :)”, a scris Smiley pe Facebook.