Stiri mondene

Gina Pistol a născut! Smiley a devenit tătic pentru prima dată: ”Așa începe fericirea”

Gina Pistol a născut
Gina Pistol a născut [Sursa foto: Facebook]
Gina Pistol a născut, devenind astfel mamă pentru prima oară. Iubita lui Smiley a adus pe lume o fetiță superbă.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii! Frumoasa prezentatoare TV și celebru artist au devenit părinți pentru prima oară. Iubita lui Smiley a născut o fetiță perfect sănătoasă și are 3,2 kg si 51 cm lungime. Ieri au fost puse la punct ultimele pregătiri. Artistul a postat un filmuleț pe rețelele sociale cu orele de dinaintea marelui eveniment, în timp ce Gina Pistol își verifica bagajul pentru spital.

 

„Așa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare.”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Facebook]

Prin intermediul unui clip postat în mediul online, cei doi părinți au ținut să le mulțumească prietenilor, familiei și fanilor pentru toată susținerea și le-au promis că îi vor ține la curent cu alte detalii despre fetița lor.

„Vrem să vă spunem că ne-am bucurat foarte tare în toată perioada asta de toate mesajele voastre. Vă mulțumim foarte tare, ne-am întâlnit cu oameni pe stradă, pe care nu-i cunoașteam, care i-au urat Ginei o naștere ușoară, multă sănătate fetiței noastre. 

Mulțumim tuturor oamenilor pe care nu-i cunoaștem și care ne-au transmis toată dragostea lor, energia pozitivă. Înseamnă foarte mult pentru noi, chiar dacă nu am apucat să răspundem tuturor mesajelor de pe Instagram. Le mulțumim membrilor familiilor noastre care au fost alături de noi în toată perioada asta, le mulțumim prietenilor noștri, care la primul semn sar din pat, le mulțumim tuturor sfaturilor pe care ni le-au dat. 
Suntem extrem de emoționați, entuziasmați, sperăm să putem să dormim în noaptea asta.”.