Stiri mondene

Russell Crowe și iubita lui, Britney Theriot, dați afară dintr-un restaurant din Australia! Ce regula au încălcat cele doua celebrități

Russell Crowe si Britney Theriot pe covorul rosu
Russell Crowe si iubita lui, dati afara din restaurant [Sursa foto: Hepta]
Nici macar lui Maximus nu ii este permisa incalcarea regulilor.

Actorul Russell Crowe și iubita lui, Britney Theriot li s-au refuzat serviciile într-un restaurant din Australia deoarece nu au respectat ținută impusa. Cupulul a mers să mănânce la Mr. Mr. Miyagi, un restaurant cu specific japonez din Melbourne îmbracați în ținute sport deoarece veneau de la o partida de tenis, însă imediat cum au fost văzuți, staff-ul le-a interzis intrarea.

Russell Crowe si iubita lui, Britney Theriot, nevoiti sa plece din restaurant

Citește și: Leonardo DiCaprio s-a întors la Madalina Ghenea? Cum au fost surprinși cei doi într-un club din Milano

"Purta un tricou de la brand-ul Ralph Lauren în momentul când i s-a refuzat intrarea, a declarat managerul lui Crowe, Grant Vandenberg pentru Daily Mail Australia.

Restaurantul are câteva reguli stricte și nu permite accesul celor care poarta ținute de munca, șlapi sau îmbrăcăminte sport.

Managementul restaurantului a declarat că nimeni nu este mai presus de aceste reguli, nici macar starul din "Gladiatorul."

Russell Crowe si Britney Theriot la un festival de film
Russell Crowe di Britney Theriot nu au respectat regula unui restaurant[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Tensiunile dintre Megan Fox și MGK ating cote maxime: "Este imatur și face prostii ridicole!" Apropiații actriței nu le mai dau viață lungă împreună

"Fiecare client este tratat în același mod. Nu contează cine ești sau daca ești Russell Crowe.

Avem un dress code pe care îl respectam, a povestit Kirstian Klein, proprietarul localului pentru The Herald Sun.

Russell Crowe nu a respectat politica localului unde a vrut sa ia masa cu iubita lui

“Suntem constanți cu acest lucru și nu consider că este un lucru nerezonabil, a continuat Klein:" Din proprie experiență spun că daca sunt în șlapi și în pantaloni scurți, nu intru într-un restaurant pentru că nu consider că sunt îmbrăcat potrivit."

Citește și: Pique și Clara Chia Marti, umiliți de patronul unui restaurant! Cei doi au fost dați afară iar câțiva clienți au filmat intreagul moment

Klein a mai declarat că staff-ul restaurantului habar nu avea despre faptul că Russell Crowe le-a calcat pragul și catalogat întâmplarea drept nefericita pentru toată lumea. Restaurantul și-a updatat pe pagina de Instagram sloganul într-un mod amuzant după țoață aceasta întâmplare: "Îmbracă-te smart casual daca nu ești Russell Crowe!"