Lansări muzicale

Rucsy a lansat videoclipul piesei „Puternică”

Rucsy a lansat videoclipul piesei „Puternică”
Rucsy, fosta solistă a formației Blaxy Girls, a lansat pe data de 8 Martie, chiar de ziua femeii, melodia „Puternică”. Ce mesaj le-a transmis artista fanilor?

În urmă cu câțiva ani, fosta solistă a trupei Blaxy Girls a rupt toate topurile muzicale, având piese ce s-au clasat luni în șir pe locul 1, la toate radiourile din România. Totodată, Rucsy este și membră de bază a trupei The Colours, cu care cântă alături de concurenții celebrelor emisiuni „X Factor” și „Te cunosc de undeva”. În prezent, celebra artistă a intrat și în familia Eden Records, unde participă activ la toate creațiile muzicale.

Fosta solistă a trupei Blaxy Girls și-a surprins fanii prin intermediul unui anunț. Mai exact, Rucsy a lansat o piesă nouă numită „Puternică”. Artista a ținut să le reamintească doamnelor și domnișoarelor cât de speciale sunt in fiecare zi, nu doar de ziua lor. „La mulți ani, femeie! Ești puternică, frumoasă și deșteaptă! Nimeni nu are dreptul să-ți spună altfel ”.

Piesa „Puternică” poate ajunge cu ușurință imnul femeilor de pretutindeni. Iar dacă nu ne crezi, ar trebui să dai play chiar acum!