Stiri

Ruby și-a unit destinele cu Emilian în videoclipul piesei „Unde”

Ruby a lansat ieri melodia „Unde” pentru care a colaborat cu Emilian.

Ruby și-a surprins fanii cu cea mai nouă apariție a sa dintr-un videoclip. Frumoasa artistă a postat în urmă cu două zile un scurt videoclip de la filmări și toată lumea se întreba dacă Ruby a făcut sau nu pasul cel mare.

Așa cum ne așteptam, Ruby nu a făcut nunta în secret, ci a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a filma videoclipul celei mai noi melodii ale sale.

Ruby și Emilian

Piesa „Unde”, compusă de Emilian, împreună cu Șerban Cazan și Dorian Micu, este o baladă foarte emoționantă despre dragostea neîmplinită. Ruby și Emilian sunt protagoniștii unui triunghi amoros, Ruby jucând rolul femeii care nu știe ce bărbat să aleagă: pe cel alături de care are o relație în prezent sau cel din trecut?

Ruby și Emilian

„`Iubește ce ai înainte ca timpul să te facă să iubești ce ai avut`. Acesta este mesajul din spatele poveștii și îmi doresc să inspire pe oricine ascultă piesa noastră la mai multă dragoste, încredere și toleranță. Ce mă copleșește este nerăbdarea și emoția cu care prietenii mei de pe Instagram, urmăritorii mei, așteaptă această piesă. Acum juma' de an am postat pe Story o frântură din piesă, iar acțiunea mea a generat mii de mesaje din partea oamenilor pe care i-a atins această melodie", spune RUBY, potrivit Info Music

Emilian: „Unde” este din experiență proprie și vorbește despre oamenii care par a fi suflete pereche

„Îmi aduc aminte că era o zi de ianuarie, mai exact în 2019, când am ajuns la studio nu era nici un producător disponibil, așa că am luat chitara să încerc să scriu ceva. M-am așezat pe scaun în bucătărie și am început să dau frâu liber imaginației.

Îmi suna obsesiv în minte secvența asta `unde, unde, unde`, care a devenit ulterior capul de refren. Am început ușor, ușor să construiesc în jurul lui. Peste ceva timp i-am arătat piesa lui Șerban Cazan care și-a făcut magia și m-a ajutat să îi dau o formă finală și un sound deosebit.

Când a venit RUBY la studio, s-a îndrăgostit la prima audiție de piesă, așa că am decis să o facem împreună pentru că energia, dorința și felul în care o simțeam atunci când cânta, era ceva ce n-am mai simțit demult. `Unde` este din experiență proprie și vorbește despre oamenii care par a fi suflete pereche, însă se pierd prea ușor în probleme mărunte sau chiar inexistente, ajungând să își despartă drumurile spre destine diferite", detaliază Emilian.