Stiri mondene

Ruby, după ce i-a lasat pe fani să creadă că se mărită: „Nunta ar fi o bună afacere”

Ruby
Ruby a vorbit despre videoclipul de pe Instagram care a pus țara pe jar.

Ruby a pus întreg internetul pe jar după ce a postat pe contul ei de Instagram un videoclip în care era îmbrăcată în rochie de mireasă. Videoclipul a strâns foarte multe aprecieri, dar și comentarii atât din partea colegilor de breaslă cât și din partea fanilor. 

Citeste si: Ruby, prima reacție după ce a apărut în rochie de mireasă: ”N-aș repeta prea curând experiența”

Ruby

Ruby nu a răspuns nimănui, dar nici nu a oferit mai multe detalii despre „nunta” sa. Așa că, unii dintre internauți s-au așteptat ca la mijloc să fie vorba de fapt de un videoclip, iar declarațiile artistei din cadrul unei emisiuni tv spun același lucru. 

Ruby recunoaște că și-a indus fanii în eroare și spune că nu va îmbrăca prea curând rochia de mireasă 

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Ruby a recunoscut că postarea ei de pe Instagram nu a fost altceva decât o strategie de marketing. 

Ruby

„Am zis că pun un pic țara pe jar. Nu m-am măritat. Am vrut să văd care e reacția. Deci ar fi o bună afacere. Înțeleg de ce se căsătoresc foarte repede unii oameni, fără să stea pe gânduri. Mi-a explodat Instagram-ul, știrile, Google, trending-ul, deci dacă vreți să faceți o treabă puteți să vă măritați.

Da, mi-a plăcut în rochie de mireasă, nu aș mai repeta farte curând experiența pentru că e foarte stresant la nuntă. Nici măcar nu a fost o nuntă pe bune și tot...”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni. 

Astfel, imaginile erau desprinse din videoclipul piesei „Unde” care a fost lansată ieri, 28 octombrie. Piesa este interpretată în colaborare cu Emilian.