Lansări muzicale

Roxen lansează piesa Wonderland, în colaborare cu un invitat special

Roxen lansează piesa Wonderland
Roxen revine cu o colaborare de excepție, cu un artist internațional pe care îl apreciază, pentru piesa Wonderland, al cărei clip reprezintă o reinterpretare disco a poveștii Alice in Wonderland

Melodia poate fi ascultată, începând de astăzi, exclusiv pe radio, iar sound-ul ei este perfect pentru începutul de iarnă. Pe 27 noiembrie va fi lansată pe toate platformele.

Roxen: Wonderland este un vis devenit realitate

Filmările clipului au durat aproximativ 12 ore, iar artista a schimbat 4 ținute și a avut parte de o surpriză care a bucurat-o extrem de tare: a primit cadou iepurașul folosit pentru filmare, iar acum are un prieten bun pentru pisicuța Niya, pe care a adoptat-o în perioada izolării.

Roxen lansează piesa Wonderland

Sursa foto: Instagram/Isroxen

„Wonderland este un vis devenit realitate și o bucurie imensă pentru mine. Puteți asculta piesa momentan doar pe radio și sper din suflet să vă placă. Eu o iubesc, iar clipul este magic, am trăit în toate orele petrecute pe set o poveste superbă, pe care abia aștept să o împărtășesc cu voi toți. Iar faptul că iepurașul alături de care am filmat a rămas la mine, mă bucură și mai tare”, a spus Roxen.

Roxen lansează piesa Wonderland

Sursa foto: Instagram/Isroxen

Cu un sound aparte și o voce fermecătoare, Roxen reușește să creeze un întreg nou univers cu fiecare lansare. Debutul său în muzică a fost marcat de colaborarea cu Sickotoy pentru piesa  You Don't Love Me, care a atins performanțe remarcabile, ajungând pe primele 10 poziții ale celor mai difuzate piese la radio atât în topurile din România, cât și în cele din Bulgaria, și s-a regăsit, totodată, și în playlist-urile radio-urile din țări precum Franța, Mexic, Spania, SUA și Turcia. Single-ul său de debut,  Ce- ți cântă dragostea,  a devenit una dintre cele mai difuzate piese din 2020, dominând topurile timp de 7 săptămâni și însumând peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a continuat să își consolideze cariera de succes la nivel național cu single-ul  Spune-mi . Lansată în luna mai, melodia continuă să facă furori în topul celor mai difuzate piese din țară. Cea mai recentă lansare,  How to Break a Heart , marchează debutul colaborării cu Warner Music, care îi distribuie materialul la nivel global. 

Sursa: Global Records