Stiri mondene

Roxen suferă de depresie și anxietate. A vorbit public despre boală

Roxen suferă de depresie și anxietate. A vorbit public despre boală
Roxen a vorbit public despre boala psihică de care suferă încă de la o vârstă fragedă: depresie și anxietate.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a vorbit deschis despre boala de care suferă încă de la vârsta de șase ani. Artista suferă de depresie și puțini sunt acei artiști care pot vorbi public despre acest subiect.

Roxen spune că a găsit o metodă proprie prin care își poate ține în frâu gândurile și stările negative.

„Sufăr de depresie de la 6 ani și viața mea a fost ca un roller coaster. Știu că sunteți mulți care mă înțelegeți. Însă acum pot să mă laud și sunt foarte mândră de chestia asta, pentru că după ani de zile am reușit să mă lupt cu depresia și anxietatea, și chiar dacă o să vină înapoi, mă bucur de momentele astea cât de mult pot și o să fiu aici pentru voi. Cine are axietate știe că nu poate fi ținută sub control. Ceea ce fac este să mă duc undeva să stau singură, să respir și să beau apă. Să mă gândesc că totul este bine. Am nevoie de aceste momente sau scriu cuiva”, a povestit Roxen, potrivit Libertatea. 

Roxen explică cu cine ar trebui să vorbești în momentele de anxietate

„Cel mai important este că dacă alegi să apelezi la o persoană, trebuie să fie o persoană de încredere, care să te înțeleagă pentru că nu vrei banda aceea din nou, «totul e în capul tău», pentru că știm că totul este în capul nostru și că totul este bine, dar na. Anxietatea este o frică inexistentă, o frică de nimic și foarte, foarte convinsă că majoritatea problemelor de acest gen vin din perioada școalii. Sunt și alți factori, familii toxice și de aceea zic.

Eu aș putea să vă spun tot parcursul meu, dar toți avem experiențe diferite. Fiecare lecție pe care mi-o trimite Universul o primesc cu brațele deschise, pentru că nicio perioadă rea nu e o perioadă cu adevărat grea. E o lecție pe care trebuie să o înveți ca să te bucuri de ceva ce urmează”,  a mai zis ea.