Stiri mondene

Roxana Nemeș, noi declarații din competiția Survivor: „Aveam impresia la un moment dat că trăiam acolo”

Roxana Nemeș, noi declarații din competiția Survivor
Roxana Nemeș, noi declarații din competiția Survivor [Sursa foto: Captură YouTube]
Roxana Nemeș a vorbit despre experiența Survivor România și a povestit ce sentimente au încercat-o pe insula din Republica Dominicană.

Roxana Nemeș a ajuns acasă de câteva zile, și-a făcut toate poftele, însă nu a uitat să țină cont și de regimul pe care trebuie să-l țină pentru problemele pe care le are cu bila. 

Artista a fost invitată în cadrul unei emisiuni și a vorbit despre toată experiența prin care a trecut la Survivor și cum a marcat-o pe ea traiul în jungla din Dominicană. Roxana a mai spus și înainte de placrea ei din competiție, dar și după, că s-a regăsit pe sine în competiție și asta după ce a petrecut foarte mult timp simgură. 

Roxana Nemeș, noi declarații din competiția Survivor
Roxana Nemeș, noi declarații din competiția Survivor[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu când mergeam la plajă mă regăseam. Îmi place soarele, îmi place marea, răsăritul. Să știi că mi-a plăcut foarte mult faptul că mi-am acordat timpul ăsta și că am stat cu mine și cu Dumnezeu. S-u întâmplat niște lucruri, pentru voi, poate, minore: de la aduce puncte, până la faptul că am început să mă înțeleg foart bine cu toată lumea”, a spus Roxana Nemeș la Ștafeta Mixtă. 

Roxana Nemeș ar fi vrut să mai stea în competiția Survivor 

Fosta Faimoasă spune că ar fi vrut să mai stea în competiția Survivor România, dar nu era corect față de colegii ei să rămână în camp și să țină dietă. 

Roxana Nemeș, noi declarații din competiția Survivor
Roxana Nemeș, noi declarații din competiția Survivor[Sursa foto: Captură YouTube]

„Sincer, mi-aș fi dorit să mai stau, dar atât a fost să fie, mă așteaptă alte proiecte, alte contracte. E foarte bine acasă, dar odată ce te adaptezi acolo, aveam impresia la un moment dat că trăiam acolo. Atunci când am început să mă relaxez eu cu mine, psihic, adică să nu mă mai gândesc dacă aduc sau nu aduc punct, cât mai stau...”, a declarat Roxana Nemeș.