Stiri mondene

Roxana Nemeș, despre relația cu iubitul ei după Survivor România: „Suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri”

Roxana Nemeș, despre relația cu iubitul ei după Survivor România
Roxana Nemeș a vorbit despre conexiunea dintre ea și iubita ei, dar și despre dorul de casă pe care l-a resimțit în timpul competiției Survivor România.

Roxana Nemeș a fost una dintre Faimoasele de la Survivor România și a plecat din competiție din cauza unor probleme de sănătate cauzate în urma stilului de viață din junglă. Concurenta de la Survivor România spune că s-a descurcat foarte bine în junglă și nu și-ar fi dorit să plece, însă este bucuroasă că a putut să se descopere mult mai mult în cadrul acestei competiții.  

Roxana Nemeș, despre relația cu iubitul ei după Survivor România

Întrebată în cadrul unui interviu cum s-a descurcat cu dorul de casă și familie, Roxana a spus că și-a depășit propriile așteptări. Artista se gândea că îi va fi mult mai dor de casă, însă a reușit să se focusese strict pe jocurile și traiul din jungla din Dominicană.

Roxana Nemeș, despre relația cu iubitul ei după Survivor România

„Mă gândeam că o să fie mai greu, dar mi-am dat seama că sunt foarte puternică și am rămas focusată pe ceea ce aveam de făcut acolo. Chiar mi-am propus să mă bucur de toata experiența „Survivor România” și am fost prezentă acolo din toate punctele de vedere, este o șansă cu care te întâlnești o dată în viață. Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu. Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine. Mi-a demostrat că mă pot baza pe el cu absolut tot ce înseamnă paginile mele de socializare, imaginea mea, actele mele și asta mi-a placut foarte mult. S-a implicat foarte mult. Simt că i-a fost foarte dor de mine și, în momentul ăsta, suntem foarte bine unul cu celalalt. O să vină și nunta, cu siguranță, când va trece pandemia și va fi momentul”, a spus Roxana Nemeș pentru Click.ro

Roxana Nemeș: „Am crezut că îmi va fi greu să gestionez dorul”

Roxana Nemeș spune că și-a demonstrat că are o tărie de psihic imensă și a putut să-și gestioneze cu atenție momentele de slăbiciune.

Roxana Nemeș, despre relația cu iubitul ei după Survivor România

„Familia, oamenii dragi mi-au lipsit cel mai mult. Am crezut că îmi va fi foarte greu să gestionez dorul. Dar și când mă gândeam la ei și îmi era dor, nu am avut momente de neliniște. Și, din punctul ăsta de vedere mi-am demonstrat că am tărie psihică. Am avut momente când îmi doream să vorbesc cu iubitul meu, cu mama, să știu că sunt bine, să îmi dea un sfat”, a mai spus Roxana Nemeș.