Stiri mondene

Majda, noi declarații despre Faimoșii de la Survivor. Ce spune despre Elena Marin

Majda, noi declarații despre Faimoșii de la Survivor.
Majda a fost invitată în emisiunea Ștafetă Mixtă și a vorbit despre experiența ei la Survivor România și despre colegii ei din echipa Faimoșilor.

Majda a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România pentru caracterul ei și pentru faptul că s-a ținut departe de conflicte. Concurenta spune că adaptarea în jungla din Dominicană a fost una destul de grea și au fost multe nopți în care nu puteau dormi din cauza frigului. 

Majda, noi declarații despre Faimoșii de la Survivor.

„Nu știam în totalitate în ce mă bag, dar de acasă se vede altceva. Mi-a fost foarte greu, au fost momente în care simțeam și eu că nu mai pot și mă retrăgeam de multe ori în locul meu și îmi susțineam colegii mei și cumva mă redresam și eu. Erau nopți când nu puteam să dormim că era foarte frig și efectiv nu ne lua somnul că înghețam. Nu ai haine să zici că te îmbraci mai gros și reziști. De asta, buna dispoziție a fost cea care ne-a ridicat”, a declarat Majda. 

Ce spune despre dorința Elenei Marin de a câștiga trofeul competiției: „S-ar putea să te vezi sus și să cazi”

Majda a fost întrebată de colegii ei din competiția Survivor România și a vorbit, bineînțeles, și despre Elena Marin. Cele două au fost colege la un moment dat, iar Majda cunoaște foarte bine determinarea și ambiția Elenei Marin. 

Majda, noi declarații despre Faimoșii de la Survivor.

„Cu Elena am fost colege și știu cât de mult își dorește să câștige și mereu îi spuneam să își ia o marjă... În viață trebuie să dai totul, dar să nu-i dezamăgești pe ceilalți. S-ar putea să te vezi sus și să cazi, iar căderea va fi ciudățică. Toți își doresc să stea cât mai mult, să dovedească și să ajungă în finală. Toți se văd câștigătorii Survivor 2021. Elena a spus-o în toate testimonialele. Și mi se pare de admirat că luptă cu toate armele ei, dar mi-e greu să cred că nu îți e teamă până și de colegul tău. Pe mine mă afecta când exista o tensiune. E greu să rămâi om în junglă, să îți găsești coloana vertebrală. Sunt dereglări și astea te fac altfel, te pot înrăi.  

Nu pot să îi găsesc scuză. Eu mereu i-am spus unde greșește. Sunt momente în care nici el nu și-ar fi dorit să audă ce i-a spus el Elenei. Fiecare are nevoie de o îmbrățișare. Eu mai făceam un joc seara, înainte de culcare. Îmi aduc aminte de seara când ne pregăteam de somn și fiecare spunea ce l-a supărat cel mai tare și ce l-a bucurat cel mai tare. Nu aș vrea să greșesc și mi-aș dori foarte mult să se dea ce s-a vorbit. Era o discuție foarte interesantă. De familie, de dorul de casă”, a mai spus Majda.