Stiri mondene

Roxana Nemeș a ajuns în România! Faimoasa de la Survivor România a fost așteptată cu pizza

Roxana Nemeș a ajuns în România! Faimoasa de la Survivor România a fost așteptată cu pizza
Roxana Nemeș, Faimoasa de la Survivor România, a ajuns acasă joi seara. A fost așteptată la aeroport de familie și iubit care au primit-o cu pizza.

Roxana Nemeș a ajuns acasă din Republica Dominicană, iar la aeroport a oferit primele declarații despre experiența din junglă. Fosta concurentă de la Survivor România a fost așteptată la aeroport de familia și iubitul ei care au întâmpinat-o cu pizza și tort. 

Vă reamintim că artista a părăsit competiția Survivor România în urma unor probleme medicale pe care le-a întâmpinat pe parcursul competiției din jungla din Dominicană. 

Roxana Nemeș, primele declarații după ce a ajuns în țară

Roxana Nemeș le-a spus reporterilor că simte că s-a întors din Dominicană mult mai puternică și pregătită să facă față unor noi provocări. Fosta concurentă spune că se va bucura mai mult de familia ei.

„În momentul de față sunt obosită. M-am întors mult mai puternică și asta datorită lui Dumnezeu. Sunt foarte liniștită și împăcată cu mine. Uite că am învățat anumite lecții. Probabil de asta m-a ținut Dumnezeu atâta, ca să le învăț. Vreau să cred că sunt un alt om, un om mai bun, mai împlinit, un om care vrea să ajute foarte mult, pentru că am trecut prin atâtea stări. Îmi doresc la rândul meu să ajut oamenii care au nevoie. O să mă bucur de familia mea, sunt foarte emoționată. Nu știu cum să mă bucur în momentul de față, nu știu de unde să o iau, cum să o iau. Am fost autentică, iar oamenii au văzut lucrul ăsta. Într-o asemenea competiție nu ai cum să nu fii tu, cu bune și cu rele. Mă bucur că lumea a îmbrățișat asta”, a spus Roxana Nemeș când a ajuns acasă.

 

 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)