Stiri mondene

Roxana Nemeș, dezvăluiri sincere. Adevăratul motiv pentru care a renunțat la balet

Adevăratul motiv pentru care Roxana Nemeș a renunțat să mai facă balet: ”M-am lăsat de balet pentru că...”
Adevăratul motiv pentru care Roxana Nemeș a renunțat să mai facă balet: ”M-am lăsat de balet pentru că...” [Sursa foto: Captură YouTube]
Într-un interviu oferit pentru theExclusive, Roxana Nemeș le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv pentru care a renunțat la balet. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă de la Survivor România?!

Roxana Nemeș este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Vedeta este urmărită de mii de internauți în mediul online. Totodată, frumoasa artistă se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea muzicală. Invitată în platoul emisiunii ”Detectorul de minciuni” de pe pagina de YouTube Kanal D România, Roxana Nemeș și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit motivul pentru care a renunțat să mai facă balet.

Conform spuselor sale, fosta concurentă de la ” Survivor România 2021 ” a lăsat baletul pentru că și-a dorit o carieră în industria muzicală.

Adevăratul motiv pentru care Roxana Nemeș a renunțat să mai facă balet: ”M-am lăsat de balet pentru că...”
Adevăratul motiv pentru care Roxana Nemeș a renunțat să mai facă balet: ”M-am lăsat de balet pentru că...”[Sursa foto: Captură YouTube]

”Am făcut 8 ani de balet! Inițial am început pentru că și-a dorit sora mea, eu fiind mezina și având două surori mai mari, ele cumva m-au și răsfățat și m-au învățat. Sora mea cea mare și-a dorit foarte mult balet pentru mine. Eu așa am început, iar după un timp a început să-mi placă foarte mult. Ideea e că m-au chemat la școala de coregrafie din Budapesta. Trebuia să plec pentru că am fost aleasă pentru această școală și nu am vrut să continui, iar în acel moment m-am lăsat de balet pentru că mi-am dorit muzică. Eram obișnuită cu asta, dar nu mi-am dorit o carieră în balet.”,  a spus Roxana Nemeș.

Detectorul de minciuni- Roxana Nemeș