Stiri mondene

Roxana Nemeș, concurentă Survivor România, sezonul 2

Roxana Nemeș, concurentă Survivor România, sezonul 2
După „Bravo, ai Stil! Celebrities”, Roxana Nemeș a spus „DA” unei noi provocări.

Roxana Nemeș este una dintre concurentele care vor pleca în Republica Dominicană și vor face parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România, sezonul 2. Artista a declarat însă că este pregătită și că principiul după care se ghidează în viață este să nu renunțe niciodată.

„Trebuie să fii perseverent și să crezi mereu în tine. Să fii punctual și să nu renunți niciodată”, a spus Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș a ieșit de curând din competiția de stil de la Kanal D și dacă judecăm după conflictele pe care a trebuit să le gestioneze în emisiune, Roxana se va descurca de minune în jungla din Dominicană. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont că aici nu este vorba despre o competiție de modă și stil, ci una despre supraviețuire. Dacă va face față artista, vom vedea pe parcursul emsiunii. 

Alături de Roxana Nemeș se mai alătură nume precum Amna, Alexandra Stan, Costi Ioniță, Cristi Stanciu și Cătălin Moroșanu.

Roxana Nemeș, de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” la Survivor

„Plina de emotii, va spun ca voi participa in noul sezon "Survivor Romania!" Sunt extrem de incantata dar totodata curioasa si emotionata! Imi doresc enorm sa-mi depasesc limitele! Consider ca este o competitie din care voi invata multe ca om! O experienta unica in viata, care te intareste, te maturizeaza si te face sa-ti dai seama ce e cu adevarat important! Inveti sa te bucuri de fiecare clipa si sa depasesti mai usor obstacolele! Ma stiu foarte ambitioasa si este cu adevarat o provocare imensa! Vreau sa-mi demonstrez cat de puternica si luptatoare sunt! Si voua automat! Multumesc pentru toata sustinerea voastra de pana acum, dar din acest moment, va fi o cu totul alta provocare!", a spus Roxana Nemeș.