Stiri mondene

Roxana Nemeș, primele declarații după ce a părăsit competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”
Roxana Nemeș a părăsit competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities” înainte de semifinală și a simțit să le transmită un mesaj tuturor celor care au susținut-o.

Roxana Nemeș a avut un parcurs piperat în cadrul competiției de stil și din păcate, astrele nu au fost de partea ei în ediția concept. Concurenta nu a fost pe placul juriului cu ținuta pe care a propus-o, motiv pentru care a fost una dintre concurentele propuse spre eliminare. 

Alături de ea, au mai ieșit în față, în urma nominalizărilor primite, Oana Radu, Cristina Șișcanu, dar și Andreea Tonciu care a fost nominalizată de Cristina Șișcanu „pentru show”. 

Roxana Nemeș, mesaj pentru fanii care au susținut-o în cadrul competiției „Bravo, ai Stil! Celebrities”

În urma eliminării sale, Roxana Nemeș a scris pe rețelele de socializare un mesaj pentru fanii ei. Având în vedere scandalurile pe care le-a avut adesea în emisiune, Roxana a ținut să precizeze că a reușit să reziste în competiție datorită fanilor care i-au fost alături și au susținut-o necondiționat. 

Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

„Buna, oameni dragi si faini!

In primul rand, vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru toata sustinerea! Ati fost si sunteti minunati! Chiar daca am iesit din competitia @bravo ai stil si din pacate nu au fost liniile de votare deschise, sunt sigura ca si datorita voua, am rezistat pana in momentul de fata. Atat psihic, cat si stilistic vorbind.

Ceea ce ma bucura cel mai mult, e faptul ca v-am castigat pe voi! Si asta, fara strategii! Sunt multumita pentru ca majoritatea dintre voi, ati vazut si ati cunoscut omul din mine, personalitatea, caracterul si sufletul meu, atat cat s-a putut. Am langa mine oameni frumosi, care au fost cu mine de la inceput pana la sfarsit ! Asta e cel mai mare castig al meu! Mii de multumiri! Promit ca voi veni cu multe alte proiecte de azi inainte! Toata dragostea pentru voi! Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Citeste si: Cine a fost eliminată aseară de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ilinca Vandici a făcut anunțul despre Semifinală și s-au redeschis liniile de vot

Odată cu eliminarea Roxanei Nemeș, Ilinca Vandici a anunțat în ediția de sâmbătă că mai este foarte puțin timp până la MAREA Finală, astfel încât, liniile de votare au fost deschise și fiecare își poate vota favorita.