Stiri mondene

Alexandra Stan, concurentă în echipa „Faimoșilor” la Survivor România

Alexandra Stan
Alexandra Stan este prima artistă care deschide lista concurentelor de la „Survivor România” 2021.

Sezonul doi Survivor România stă să înceapă și vine cu o serie de surprize pentru telespectatori. Șase celebrități au spus „DA” provocării și sunt pregătite să demonstreze că pot supraviețui în condiții grele. Prima vedetă care a spus „DA” experieneței din Republica Dominicană este Alexandra Stan.

Vedeta i se va alătura lui Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, dar și Roxanei Nemeș și Amnei. Cu toții își vor testa limitele și se vor lupta pentru supraviețuire.

Alexandra Stan

Alexandra Stan spune că va trata emisiunea Survivor ca pe un experiment social.

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a mărturisit artista.

Cine este Alexandra Stan, concurenta de la Survivor România 2021

Alexandra Stan este un star internațional care a impresionat cu abilitățile sale vocale. Artista a reușit de curând performanța de a fi cel mai ascultat artist român de pe Spotify cu piesa care a făcut furori „Mr. Saxobeat”.

Alexandra Stan

Cu toate că a avut mereu o carieră de succes și a cântat pe cele mai mari scene internaționale, viața ei nu a fost mereu roz. Arista a fost victimă a agresiunilor în trecut, aceasta fiind marcată de incident. Ba mai mult, chiar luptă pentru drepturile femeilor și militează ca acestea să vorbească ori de câte ori li se comite o astfel de ilegalitate.

Alexandra Stan

„Din păcate femeile se tem foarte mult să reclame agresorii. Noi am avut şi o campanie pe care am desfăşurat-o în timpul pandemiei, pentru că foarte multe femei s-au aflat în izolare alături de un agresor şi nu au avut posibilitatea să plece la muncă sau să evadeze oriunde. Situaţia a devenit din ce în ce mai gravă, din cauza regulilor de atunci, şi cred că a crescut numarul cazurilor de violenţă. Eu îmi doresc să se cunoască că există ordin de protecţie la noi în România, că legea apără aceste, femei.”, a spus Alexandra Stan, la Antena 1.