Stiri mondene

Alexandra Stan, concurentă în echipa „Faimoșilor” la Survivor România

Alexandra Stan
Alexandra Stan [Sursa foto: Facebook]
Alexandra Stan este prima artistă care deschide lista concurentelor de la „Survivor România” 2021.

Sezonul doi Survivor România stă să înceapă și vine cu o serie de surprize pentru telespectatori. Șase celebrități au spus „DA” provocării și sunt pregătite să demonstreze că pot supraviețui în condiții grele. Prima vedetă care a spus „DA” experieneței din Republica Dominicană este Alexandra Stan.

Vedeta i se va alătura lui Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, dar și Roxanei Nemeș și Amnei. Cu toții își vor testa limitele și se vor lupta pentru supraviețuire.

Alexandra Stan
Alexandra Stan[Sursa foto: Facebook]

Alexandra Stan spune că va trata emisiunea Survivor ca pe un experiment social.

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a mărturisit artista.

Cine este Alexandra Stan, concurenta de la Survivor România 2021

Alexandra Stan este un star internațional care a impresionat cu abilitățile sale vocale. Artista a reușit de curând performanța de a fi cel mai ascultat artist român de pe Spotify cu piesa care a făcut furori „Mr. Saxobeat”.

Alexandra Stan
Alexandra Stan[Sursa foto: Facebook]

Cu toate că a avut mereu o carieră de succes și a cântat pe cele mai mari scene internaționale, viața ei nu a fost mereu roz. Arista a fost victimă a agresiunilor în trecut, aceasta fiind marcată de incident. Ba mai mult, chiar luptă pentru drepturile femeilor și militează ca acestea să vorbească ori de câte ori li se comite o astfel de ilegalitate.

Alexandra Stan
Alexandra Stan[Sursa foto: Facebook]

„Din păcate femeile se tem foarte mult să reclame agresorii. Noi am avut şi o campanie pe care am desfăşurat-o în timpul pandemiei, pentru că foarte multe femei s-au aflat în izolare alături de un agresor şi nu au avut posibilitatea să plece la muncă sau să evadeze oriunde. Situaţia a devenit din ce în ce mai gravă, din cauza regulilor de atunci, şi cred că a crescut numarul cazurilor de violenţă. Eu îmi doresc să se cunoască că există ordin de protecţie la noi în România, că legea apără aceste, femei.”, a spus Alexandra Stan, la Antena 1.