Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România?

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă
Faimoșii au câștigat jocul de recompensă [Sursa foto: Facebook]
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România a jucat un nou meci de recompensă, iar miza este una mare: o ieșire la picnic.

După un joc tensionat care a atins din nou cotele maxime ale concurenților, Faimoșii au fost cei care s-au impus în fața Războinicilor. Cele două echipe au ajuns la ștafetă după ce pe parcursul jocului au fost de mai multe ori la egalitate. La ultimul joc al serii au intrat pe teren Zanni și Ana Porgras de la Faimoși și Sindy alături de Sorin de la Războinici.

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă
Faimoșii au câștigat jocul de recompensă[Sursa foto: Facebook]

Zanni și Ana Porgras au câștigat recompensa pentru Faimoși. Primele declarații

Ana: Sunt foarte fericită că am câștigat acest joc. Sunt foarte mândră de această echipă, e super important că ne completăm unul pe celălalt și în acest fel ajungem să câștigăm. 

Culiță: Oamenii de acasă au ținut cu noi și au ales picnicul. Eu azi am avut o zi proastă, am avut la jocul trecut o zi bună, avem un vibe foarte pozitiv și sper să-l păstrăm așa. 

Zanni: M-a dezavantajat traseul. M-a durut spatele. Mă doare de vreo lună. Mă dau cu cremă în fiecare seară. Nu m-a avantajat deloc traseul nici pe mine, nici pe Cosmin că trebuia să ne lungim, dar era vorba de final. 

Primele reacții ale Războinicilor după ce au pierdut jocul de recompensă

Sindy: Am avut foarte mari emoții.

Azi m-am simțit foarte rău, dar nu vreau să-mi caut scuze. Nu am reușit să aduc puncte. Îmi pare rău, asta e. 

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă
Faimoșii au câștigat jocul de recompensă[Sursa foto: Facebook]

Sorin: Mi-am adus datoria. Am adus trei puncte din patru. Eram foarte sigur și pe traseu și pe final, este revenirea mea și sper să o țin așa pentru că mi-am regăsit concentrarea, dar nu mă pot bucura pentru că echipa noastră nu a câștigat. Am dat cât am putut, a fost vorba de secundă la final. Dacă ajungeam în același timp cu Zanni, eu zic că aș fi câștigat.