Stiri mondene

Romina, primele declarații după ce a ieșit din competiția Survivor România: „Andrei e un fals”

Romina, primele declarații după ce a ieșit din competiția Survivor România: „Andrei e un fals”
Romina, primele declarații după ce a ieșit din competiția Survivor România: „Andrei e un fals” [Sursa foto: Captură YouTube]
Romina a vorbit la Ştefata Mixtă despre nemulţumirile ei de la Survivor şi despre felul în care s-a simţit în momentul în care a fost nominalizată spre eliminare.

Romina a fost eliminată de la Survivor România duminică seara, eliminare care a venit ca un șoc pentru concurentă, mai ales că aflase cu puțin timp de la Andrei că o va vota pe Mellina și nu pe ea. Însă se pare că în momentul în care Andrei a ieșit favorit al publicului, fapt la care nu se aștepta, situația s-a schimbat radical. 

Nu mă așteptam să mă nominalizeze Andrei.

Mi-a zis că o va nominaliza pe Mellina. Cu o zi înainte de jocul de comunicare m-a întrebat dacă ies favorita publicului cu cine votez. A zis că Mellina este falsă și fomistă. Acestea au fost cuvintele lui”, a declarat fosta Războinică. 

Întrebată de Teo Trandafir dacă poate spune despre Andrei că este fals, Romina a afirmat cu vehemență acest lucru, adăugând că Andrei este un om cu mai multe fețe care caută să stea pe lângă cei mai buni concurenți din echipa Războinicilor. Invitată și în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, Romina a mai declarat că Andrei vrea cu orice preț să dea bine în fața lui Sorin. 

Ce i-a spus Romina lui Andrei la ureche înainte de a pleca de la Survivor?! 

„Nu mă așteptam de la Andrei, pentru că mi-a spus cu o zi înainte în față că va vota Mellina. De Mellina a spus foarte clar că este falsă și fomistă. Exact astea au fost cuvintele lui Andrei la adresa Mellinei. Mi le-a spus mie în față. I-am spus: „Trebuia să votezi ce mi-ai spus înainte”. Mi-a zis ceva de genul: „Am făcut-o fiartă”. La un moment dat când era eliminare de la Faimoși, țin minte că întorcea capul și zicea: „Ieșe Chitoșcă, iese Chitoșcă.” Eu eram conștientă că nu aveam susținători, fiind cea mai nouă. Era clar că voi pleca”, a declarat fosta Războinică. 

Romina, primele declarații după ce a ieșit din competiția Survivor România: „Andrei e un fals”
Romina, primele declarații după ce a ieșit din competiția Survivor România: „Andrei e un fals”[Sursa foto: Captură YouTube]

În ceea ce privește situația dintre Albert și Sorin, Romina a declarat că relația dintre cei doi nu este atât de conflictuală pe cât se vede la tv. 

În camp ei vorbesc normal (n.r- Albert și Sorin). Sunt situații când nu prea vorbesc, sunt situații când vorbesc chestii generale, minore, dar nu e ca și cum s-ar urî, dar când vine vorba de nominalizare e strict Albert. Găsește atunci să îi reproșeze ceva”,  a dezvăluit Romina de la Survivor, în exclusivitate pentru Ștafeta Mixtă.