Stiri mondene

Musty a ajuns în România! Primele declarații la întoarcerea în țară: „Trebuia să fim cât de uniți posibil”

Musty a ajuns în România!
Musty a ajuns în România! [Sursa foto: Captură KANAL D]
Musty a ajuns aseară de la Survivor și a oferit primele declarații la aeroport. Iată ce a spus despre Mellina.

Musty a ajuns aseară în România și la aeroport a vorbut câte puțin despre experiența trăită în junglă, dar și despre relația foarte apropiată dintre el și Mellina. Fostul Războinic a vorbit despre conflictul din competiție pe care l-a avut cu Jador, dar și despre comportamentul colegilor din ultima vreme. 

Musty a ajuns în România!
Musty a ajuns în România![Sursa foto: Captură KANAL D]

„Cu ai mei cred că a fost cea mai mare prostie, trebuia să fim cât de uniți posibil.

Cumva am fost dezamăgit, a dus și la o supărare și am încercat să vorbim să ducem la un punct. Nu a fost așa și regret și din partea mea și din partea lor. S-a văzut cum eram la început și unde a dus după ce ne-am spart. Dar asta e aventură și așa a fost să fie. Eu cred că am avut o problema cu Jador, mă respectă foarte mult pe mine, mi-a părut foarte rău când s-a accidentat.
Am ajuns în punctul în car ema înjură și nu îl băgăm în seama, însă m-am supărat când a înjurat-o pe maică-mea, acolo chiar m-am enervat. M-am dus la el, l-am evitat, am vrut să îi dau și un pumn. Mi se pare un om foarte mare, un suflet foarte mare. A mai făcut chestii la care a venit și și-a cerut scuze. Nu aș putea să vorbesc urat de el sau despre alți colegi"
, a spus Musty. 

Adevărul despre relația dintre Musty și Mellina. Primele declarații ale Războinicului

De-a lungul participării sale în copetiție a ieșit în evidență relația apropiată dintre el și Mellina, vehiculându-se la un moment dat că cei doi ar avea o relație ceva mai apropiată, mai ales că Mellina se cunoștea cu fratele lui Musty. Întrebat care este relația dintre ei doi, Musty a spus că o iubește pe Războinică, dar doar ca pe o soră. 

Musty a ajuns în România!
Musty a ajuns în România![Sursa foto: Captură KANAL D]

„Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar că pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt că pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm”, a mai declarat Musty la aeroport.