Stiri mondene

Musty, noi declarații publice după ce a ajuns de la Survivor: „Unii au zis că am stat prea mult”

Musty, noi declarații publice după ce a ajuns de la Survivor: „Unii au zis că am stat prea mult”
Musty a venit în platoul emisiunii Teo Show și a făcut noi declarații la „rece” despre participarea sa la Survivor România.

Musty a fost eliminat de la Survivor România după e a fost nominalizat de Albert, iar duminică seara s-a întors acasă din jungla din Dominicană. Luni fostul Războinic a venit în emisiunea Teo Show, unde a oferit noi detalii despre experiența din jungla din Dominicană. Musty a recunoscut că a fost dezamăgit după fiecare conflict pe care l-a avut în emisiune. 

Ajuns acasă, Musty a citit comentariile din mediul online și a recunoscut că s-a distrat în timp ce le citea:  „Unii au zis că am stat prea mult că trebuia să mă întorc.

Unii au scris de drag, alții de hate. Am citat, dar m-am distrat. Nu voiam să mă încarc negativ. M-am distrat, m-am bucurat de tot și pentru mine a fost o supriză foarte mare”, a spus Musty în platoul emisiunii Teo Show. 

Cum s-a simțit Musty în momentul în care a fost nominalizat de Albert

Musty a fost condamnat de-a lungul competiției pentru faptul că vrea să ajute prea mult și riscă să fie înțeles greșit. Fostul concurent de la Survivor a spus că acel comportament nu a fost adoptat doar în competiție, ci și în viața lui de zi cu zi de acasă. 

„Viața mea așa a fost așa indiferent de joc. Nu știu să fiu altfel. Consider că dacă avem toți, câștigăm toți. Afară sunt și mai exagerat”, a declarat Musty. 

Întrebat cum s-a simțit în momentul în care a auzit că va pleca acasă, Musty a recunoscut că a simțit că se va întâmpla asta:  „Am simțit că voi pleca, nu mai aveam plăcerea aia de aventură. Eram mai retras”

Musty a mai spus că a început să nu mai simtă plăcera competiției din momentul în care s-a accidentat la picior. Războinicul a povestit că nu dormea nopțile din cauza durerilor pe care le resimțea. 

Cum a ajuns Musty la Survivor 

„Frate-miu mi-a trimis un mesaj mi-a zis: bagă-te la emisiunea asta că mă bag și eu. Eu mă bag la Faimoși și tu la Războinici. Și am zis hai că mă bag, dar în acelați timp aveam o altă ofertă să plec în altă parte, dar cumva el m-a încurajat și am zis hai să văd unde mă duce. Nu văzusem nici primul sezon, nici Exatlon, așa că m-am dus cu capul înainte să văd despre ce e vorba”, a mai povestit Musty la Teo Show. 

Fostul concurent a mai spus că în prima lună de concurs nu a putut să doarmă aproape deloc.