Stiri mondene

Romina de la Survivor România, noi declarații despre Andrei. De ce nu a făcut o alianță cu el

Romina, noi declarații despre Andrei. De ce nu a făcut o alianță cu el
Romina, noi declarații despre Andrei. De ce nu a făcut o alianță cu el [Sursa foto: Captură YouTube]
Romina a fost supărată pe Andrei pentru ca a nominalizat-o și face noi declarații despre concurentul de la Survivor România.

Romina a fost eliminată de la Survivor România în urmă cu trei săptămâni, atunci când a fost nominalizată în consiliul de eliminare de către Andrei. Concurenta a spus în cadrul mai multor emisiuni că nu a înțeles nominalizarea lui Andrei, mai ales că acesta declarase înainte de consiliu că ar vrea să nominalizeze pe Mellina. Astfel, Romina a declarat fără menajamente că Andrei este un tip fals care nu își ține cuvântul. 

„Andrei a spus că o votează pe Melline pentru că este falsă și fomistă”, a spus Romina.

De ce nu a putut Romina să facă alianțe cu noii concurenți din echipa Războinicilor?!

Romina a intrat în competiția Survivor România odată cu Sindy și Marius, iar înainte de ei trei, cel mai nou concuren era Andrei. Astfel, Romina a fost întrebată de Andrei Ciobanu, fostul concurent Survivor, de ce nu a făcut o alianță cu cei mai noi concurenți intrați în echipă. 

Romina, noi declarații despre Andrei. De ce nu a făcut o alianță cu el
Romina, noi declarații despre Andrei. De ce nu a făcut o alianță cu el[Sursa foto: Captură YouTube]

„Ceea ce mă leagă foarte tare de Romina: e singura care s-a uitat la primul sezon Survivor. Ea știe cam tot ce s-a întâmplat și vreau să te întreb de ce nu ai ales să faci o alianță cu cei noi. Adică tu știai că ai văzut la noi, în momentul în care au venit cei noi, noi, cei vechi, am spus că vom da în cei noi. Era clar că asta se va întâmpla și la voi”, a spus Andrei Ciobanu, fostul concurent Survivor. 

Romina, noi declarații despre Andrei. De ce nu a făcut o alianță cu el
Romina, noi declarații despre Andrei. De ce nu a făcut o alianță cu el[Sursa foto: Captură YouTube]

„Știam de la început că Andrei nu vrea aliante, Marius nici el nu voia că voia să dea bine în fața echipei. Am simțit asta când a fost cu votarea lui Musty. Eu am votat, Albert a votat, Sindy a votat și el, mai urma doar Marius care a zis că îl votează pe Musty. Doar că a ieșit 6-4 și Marius s-a dus cu Albert, nu cu Musty. Andrei a mai spus că preferă să dea bine, îi era frică să nu voteze cu cineva din echipa veche că atunci se vor supăra și vor da în el. Deci nu aveai cu cine să faci alianțe”, a răspuns Romina.