Stiri mondene

Soția și mama lui Sebastian Chițoșcă de la Survivor îi dau replica Andreea Antonescu: „Hoțul strigă `hoțul`”

Soția și mama lui Sebastian Chițoșcă de la Survivor îi dau replica Andreea Antonescu
Soția și mama lui Sebastian Chițoșcă de la Survivor îi dau replica Andreea Antonescu [Sursa foto: Captură YouTube]
După acuzațiile pe care le-a făcut Andreea Antonescu ieri, mama și soția lui Sebastian Chitoșcă au simițit nevoia să-i dea replica. Ce au spus cele două?!

Andreea Antonescu a fost invitată ieri în emisiunea Teo Show și a vorbit despre experiența ei pe insula din Republica Dominicană, dar și despre colegii ei. Fosta Faimoasă nu a avut cuvinte de laudă la adresa fotbalistului Sebastian Chitoșcă, iar astăzi, mama și soția lui au simțit nevoia să-i dea replica Andreei. 

Alexandra, soția lui Sebi: Pe mine nu m-a deranjat că Andreea are o părere negativă despre soțul meu.

Dar în schimb a fost răutăcioasă la adresa carierei lui. În liga întâi sunt mai multe echipe și era normal să nu-l cunoști. 

Andreea Antonescu continuă seria atacurilor la adresa lui Sebi: „Mi se părea misogin când...”

Andreea Antonescu: Întotdeauna am admirat oamenii de carieră și care și-au dat tot interesul. Niciodată nu mi-au plăcut misoginii și persoanele răutăcioase și mi se pare normal să am pretenții. 

De fiecare dată mi se părea misogin când mă trăgea deoparte și încerca să vb urât de Elena. Când se dă într-o femeie fără motiv, mă deranjează acele lucruri. Mi se pare normal să nu apelăm la niște vorbe doar de dragul de a o face. 

Soția și mama lui Sebastian Chițoșcă de la Survivor  îi dau replica Andreea Antonescu
Soția și mama lui Sebastian Chițoșcă de la Survivor îi dau replica Andreea Antonescu[Sursa foto: Captură YouTube]

Auzind toate acestea, soția și mama lui Sebi au încercat să-i ia apărarea fotbalistului spunând că ele nu-l cunosc pe Sebi ca fiind așa cum a fost caracterizat.

Ba mai mult, soția lui spune că este conștientă de faptul că Sebi este mai impulosionist de fel și probabil asta i-a supărat pe colegii lui. 

Alexandra: Știi cum e? În viață oamenii sunt diferiți și percep altfel. Dacă tu ai o părere bună despre Elena, asta nu înseamnă că și Sebastian trebuie să creadă la fel.

Mama lui Sebi: Este părerea ei, eu nu am cum să fiu de acord cu ea pentru că eu nu-l cunosc pe Sebi ca pe un băiat misogin. Nu se poate să fie un sportiv de performanță și se comporte așa.

Soția și mama lui Sebastian Chițoșcă de la Survivor  îi dau replica Andreea Antonescu
Soția și mama lui Sebastian Chițoșcă de la Survivor îi dau replica Andreea Antonescu[Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea Antonescu: În momentul în care eu intram pe traseu, ei veneau și mă susținau, dorindu-și să mă ridice psihic, Sebi nu doar că nu a făcut asta, dar chiar mi-a zis: `Nici măcar nu m-am mai deranjat să mai strig pentru că știam că nu o să aduci punct`.

Alexandra: Eu nu văd lucrurile așa. Mi se pare că Sebi este cu coloană vertebrală și este un om cu calități și defecte. Nu cred că e fals și vrea să câștige publicul.  A fost un moment în care a avut o ieșire nervoasă, dar și-a rezolvat problemele. Din ce am văzut eu la tv nu a vorbit urât despre caracterul Andreei. A spus doar din punct de vedere sportiv că echipa pierde puncte din cauza ei. Observi când un concurent are calități sportive.

Mama lui Sebi: Chiar mi-a părut bine că s-au dat imaginile cu Simona, pentru că „hoțul strigă hoțul”. Ea a vorbit despre emisiune pe o rețea de socializare și a vorbit mai urât decât toți acei bărbați misogini. Are momente când nu reacționează corect și nu aș putea să fiu de acord cu el. Sebi a fost oaia neagră a echipei. Poate are momente când este prea vocal și adevărul doare.