Stiri

Andrei Ciobanu de la Survivor, sezonul 1, a lansat „Fii și tu mai bun”

Andrei Ciobanu de la Survivor - Fii și tu mai bun
Andrei Ciobanu este fost concurent Survivor România 2020, sezonul 1, făcând parte din echipa Războinicilor. Un an mai târziu, și-a urmat marea pasiune: muzica

Andrei Ciobanu, sunat de Mișu și Ștefan de la Uzina de Dume

Andrei și-a dorit foarte mult ca piesa lui să se audă măcar o dată pe radio, așa că i-am îndeplinit această mare dorință. 

Andrei Ciobanu s-a făcut remarcat în cadrul competiției prin abilitățile sale sportive, dar și pentru relația pe care a avut-o cu una dintre concurente: Karina. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste atât în cadrul competiției cât și în afara ei, dar care, însă, din păcate s-a terminat.

Andrei Ciobanu de la Survivor

Înainte de a participa la Survivor, Andrei și-a mai încercat norocul și la concursurile de talente, muzica fiind o mare pasiune de-a sa. Vocea sa caldă i-a impresionat pe trei dintre cei patru jurați Vocea României: Loredana Groza, Smiley și Marius Moga, Horia Brenciu fiind însă, în dubii. 

Andrei Ciobanu a lansat un cântec de Crăciun „Fii și tu mai bun”

Iată că la un an de la participarea sa la Survivor România, Andrei Ciobanu și-a urmat pasiunea sa cea mare și a lansat un cântec de Crăciun.

Andrei Ciobanu de la Survivor

Melodia se numește „Fii și tu mai bun”, iar versurile piesei au fost scrise chiar de către el. Versurile, dar și videoclipul melodiei ilustrează povestea de iubire dintre doi tineri, care asemenea tuturor celor de vârsta lor se ceartă, dar se mai și împacă. Mesajul melodiei este unul simplu și concis, acum, în prag de sărbători: „Fii și tu mai bun”. Da, chiar tu!

Fanii care au ascultat melodia sunt impresionați de vocea lui Andrei Ciobanu. 

„Felicitari, Andrei! Esti un baiat cu suflet bun si sensibil si ai o voce frumoasa si buna. Felicitari si pt versurile melodiei, vad ca sunt scrise de tine. Bravo! Atat melodia cat si tu, cel care o canti, transmiteti o stare de bine, de pozitivitate. Iti doresc mult succes in cariera ta si sper cu ajutorul si voia lui Dumnezeu sa atingi varfuri cat mai inalte! Si nu in ultimul rand, iti doresc zile frumoase si armonioase de Craciun, alaturi de cei dragi! :)”, „Felicitări Andrei, super melodia.Esti un suflet frumos de nota zece..Imi place ai si o voce plăcută, bravo ți-e. Toate cele bune”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.