Stiri mondene

Romina de la Survivor România, declarații surprinzătoare despre Mellina: „Se punea în fața lui Marius și...”

Romina de la Survivor România, declarații surprinzătoare despre Mellina: „Se punea în fața lui Marius și...”
Romina de la Survivor România, declarații surprinzătoare despre Mellina: „Se punea în fața lui Marius și...” [Sursa foto: Captură KANAL D]
Romina a venit în platoul Teo Show unde a scos la iveală toate detaliile din spatele concursului Survivor România. Războinica a scos la iveală multe secrete.

Romina s-a declarat dezamăgită de nominalizarea lui Andrei, mai ales că nu se aștepta să iasă din competiție după doar trei săptămâni. 

„Eram pregătită și psihic și mental. Nu eram cu dorul de acasă pentru că am fost plecată fparte mult timp de acasă.Nu am avut dispute, ceartă, doar că m-a surprins nominalizarea lui. A fost așa un șoc când am auzit numele `Romina`”, a spus Romina la Teo Show. 

Romina de la Survivor România, declarații surprinzătoare despre Mellina: „Se punea în fața lui Marius și...”
Romina de la Survivor România, declarații surprinzătoare despre Mellina: „Se punea în fața lui Marius și...”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Războinica a scos la iveală detalii importante despre comportamentul Mellinei. Așa cum a declarat și la aeroport, la sosirea în țară, a fost deranjată de atitudinea Mellinei care încerca cu orice preț să-l seducă pe Marius Crăciun. 

„Conflicte nu am avut cu nimeni, doar că m-a deranjat un pic atitudinea Mellinei. M-am uitat și eu online la emisiunea de joi și când am văzut am rămas șocată pentru că ea în camp era foarte grijulie, zâmbitoare. Pe parcurs a început să-și arate fața. Mellina, din ce am văzut eu și era și foarte evident, îl plăcea foarte mult pe Marius. Eu îl plăceam pe Marius ca amic. Ea își găsea să-și facă genoflexiuni și se apleca în fața lui și pe mine mă pufnea râsul”, a mai spus Romina. 

Romina dezvăluie că Războinicii nu gătesc împreună: „Mellina a mâncat pe ascuns”

Un alt episod pe care l-a scos la iveală Romina a fost legat de mâncare. Fosta concurentă a declarat că pe insula Războinicilor, fiecare își făcea mâncare pentru el. De altfel, Romina a mai declarat că Mellina a mâncat pe ascuns niște crapi.

„Se face focul și după aceea fiecare începea să-și gătească. Fiecare își gătea separat”

Andrei nu este așa cum se vede la tv. Ce a spus Andrei despre Roxana după ce ea a plecat din emisiune

„Andrei nu este chiar așa cum se vede la tv. Când discutam cu Sindy despre bărbați se băga și el în discuție. După ce Roxana a ieșit din concurs, Andrei nu a vorbit foarte frumos despre Roxana. Știam de ei, doar că după ce a plecat, Andrei a spus că nu l-ar interesa o relație cu Roxana pentru că i se părea că ea ar fi interesată și de alți bărbați. S-a exprimat că Roxana ar putea să mai umble și cu alți băieți dacă ar fi cu el”, a dezvăluit Romina.