Stiri mondene

Mesajul primit de Alin Sălăjean după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare: „Coincidență?”

Mesajul primit de Alin Sălăjean după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare
Alin Sălăjean a primit un mesaj important imediat după consiliul de nominalizare de sâmbâtă, consiliu în care Albert și Sorin au fost nominalizați.

Alin Sălăjean a rămas uimit sâmbătă seara după ce Sorin și Albert au fost nominalizați spre eliminare. Fostul Războinic este un mare susținător al lui Albert așa cum chiar el a declarat, așa că nu există consiliu de eliminare în care el să nu-l susțină din fața micului ecran. Mai mult decât atât, nu s-a putut abține să nu comenteze declarațiile lui Sorin de după nominalizare. 

Alin Sălăjean îl atacă pe Sorin de la Survivor România

„Prieteni, de câteva momente Albert și Sorin și-au dat mâna. Tot ce am spus până în acest moment s-a adeverit. Așadar, aveți încredere în ceea ce spun acum: Albert este de o inteligență ieșită din comun. Înțelegeți ce vreți. Mi-ar plăcea ca în această săptămână să câștigăm din nou lupta împreună. Sunt sigur că observați că Sorin încearcă din nou să facă dintr-o situație nefavorabilă, una favorabilă pentru el. Eu sunt sigur că toată România observă acest lucru. Bă, în viața mea nu am cunoscut un astfel de om. Cameleonism maxim. Sorin trebuie să părăsească competiția. Nu este bun sportiv și a dat dovadă și în această seară de cameleonism”, a declarat Alin pe contul de Instagram.

Mesajul primit de Alin Sălăjean după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare

Însă stupoarea fostului Războinic a fost și mai mare, când, după consiliu, a primit un mesaj cu un print screen de pe contul de Instagram al lui Sorin. Ceea ce l-a deranjat pe Alin Sălăjean era că într-o postare făcută pe contul de socializare al lui Sorin s-a folosit o replică pe care a folosit-o și soția lui, Diana, la un moment dat.

Mesajul primit de Alin Sălăjean după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare

„În urmă cu câteva minute am primit un print screen de pe Instagramul lui Sorin, pe care scria: Aș da orice să te vezi prin ochii mei. Mi s-au părut foarte cunoscute aceste cuvinte, din scrisoarea soției mele, pe care am primit-o când eram în Republica Dominicană: Încearcă să te vezi prin ochii mei. O fi coincidență, o fi copy-paste? Întreb”, a spus Alin.