Stiri mondene

Romina de la Survivor România a ajuns acasă. Primele declarații de la aeroport

Romina de la Survivor România a ajuns acasă. Primele declarații de la aeroport
Romina de la Survivor România a ajuns acasă. Primele declarații de la aeroport [Sursa foto: Instagram]
Romina s-a întors acasă din Republica Dominicană și a făcut primele declarații despre experiența care i-a marcat viața.

Romina, concurenta din echipa Războinicilor care a fost votată spre eliminare de Andrei săptămâna trecută a ajuns acasă. Deși mulți fani din mediul online spuneau că Războinica nu merita să iasă atât de ,devreme din competiție, iată voturile publicului nu au ajutat-o în drumul ei în jungla din Republica Dominicană. Întrebată care au fost cele mai grele momente din competiție, Romina a dat două exemple relevante: 

„În camp cred că a fost așa 2-3 trei zile, dormitul pe scândură, dar a fost așa o direre minoră, dar după asta nu am mai simțit-o deloc. Pe traseu mi-a fost puţin frică la toboganul acela, deşi ştiu să înot, dar mi-a fost puțin frică. După ce am făcut traseul acela chiar foarte bine”

Romina, declarații surprinzătoare despre Mellina: „Îl place pe Marius”

Ajunsă din nou pe tărâm românesc, Romina a făcut și câteva declarații suprinzătoare despre colegii ei, Războinicii. Rpmina consideră că nominalizarea lui Andrei a fost pură strategie. 

Romina de la Survivor România a ajuns acasă. Primele declarații de la aeroport
Romina de la Survivor România a ajuns acasă. Primele declarații de la aeroport[Sursa foto: Instagram]

„Colegul meu Andrei care m-a nominalizat a spus că deși sunt bună sportivă și aduc puncte, iau puncte cu verigile slabe de la Faimoși. În primul rând, nu alegeam eu cu cine să intru. Mi se impunea. Cred că era un motiv să mă nominalizeze mai târziu, să-mi găsească motiv că am jucat doar cu cele mai slabe. A fost o strategie”, a mai spus Romina. 

Romina a mai declarat că dacă ar fi fost favorita publicului ar fi votat-o pe Mellina din simplul motiv că „nu o suporta”.

„Eu intrând cu Marius și cu Sindy am fost mai apropiată de ei. Din ce înțeleg eu, Mellinei îi place foarte mult de Marius și încerca tot felul de chestii și am observat că nu mă suportă și eu nu i-am spus nimic pentru că pe mine mă amuza, sincer”, a declarat Romina. Fosta concurentă a mai declarat că îi pare rău că l-a votat pe Albert spre nominalizare și dacă ar fi să se întoarcă în acel moment al nominalizării, nu ar mai face această nominalizare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)