Stiri

Rock the City Bucureşti 2022: Programul festivalului de la Romexpo

Rock the City Bucureşti 2022: Programul festivalului de la Romexpo
[Sursa foto: Facebook ]
Pe 16 iulie 2022, la Romexpo are loc festivalul Rock the CIty.

Festivalul Rock the City revine în Bucureşti după aproape 3 ani de pauză. Fanii muzicii rock îşi dau întâlnire la Romexpo, pe 16 iulie 2022, pentru un show de zile mari.

Rock the City 2022. Cine cântă în cadrul festivalului de la Romexpo

Rock the City revine în Bucureşti cu ediţia numărul 11, care va avea loc la Romexpo, pe 16 iulie.

Fanii din România vor avea ocazia să îi vadă pentru prima dată în ţara noastră pe legendarii membri ai trupei Kiss, aflată în turneul ei de adio. Înfiinţată în 1973, trupa Kiss a vândut de-a lungul timpului peste 100 de milioane de albume, iar din 2014 a fost inclusă în Rock And Roll Hall Of Fame. Aşadar, nu trebuie ratată şansa de a-i vedea pentru ultima dată la treabă pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer.

Rock the City Bucureşti 2022: Programul festivalului de la Romexpo

Alături de Kiss, pe scena de la Romexpo ar fi trebuit să urce şi Whitesnake. Membrii trupei au însă probleme de sănătate şi nu vor mai concerta deloc în acest an. "Cu profundă tristeţe vă anunţ că din cauza provocărilor continue de sănătate, la recomandarea medicului şi a preocupării noastre pentru sănătatea şi siguranţa tuturor, Whitesnake nu poate continua turneul european de adio.

Le cer scuze sincere tuturor fanilor uimitori ai Whitesnake, care au aşteptat cu nerăbdare show-urile rămase programate din acest turneu, tuturor şerpilor noştri uimitori, fabuloşi şi echipei din turneu care a muncit atât de mult pentru a organiza aceste spectacole şi tuturor promoterilor şi profesioniştilor care au contribuit la organizarea turneului", a scris pe Facebook David Coverdale.

În locul celor de la Whitesnake, pe scenă va urca Powerwolf, una dintre cele mai apreciate trupe germane ale momentului. Și-a început activitatea în 2004 și de la an la an a reușit să câștige noi adepți atât prin produsele sale de bună factură în zona power metal, cât și prin prestațiile live, unde un punct de atracție este solistul vocal Attila Dorn. 

Rock the City Bucureşti 2022: Programul festivalului de la Romexpo

Cât costă biletele la Rock the City 2022

- Normal circle – 270 RON+ taxe (preț promoțional 230 RON+ taxe- primele 2500 de bilete)

- Golden circle – 440 RON+ taxe (preț promoțional 350 RON+ taxe- primele 1000 bilete)

- Diamond circle – 600 RON+ taxe

- Tribună VIP – 700 RON+ taxe

Citeste si: Concert Placebo, la Romexpo pe 13 iulie 2022. Cât costă biletele?