Stiri

Concert Placebo, la Romexpo pe 13 iulie 2022. Cât costă biletele?

Concert Placebo, la Romexpo pe 13 iulie 2022. Cât costă biletele?
[Sursa foto: Facebook ]
Renumita trupă britanică Placebo concertează la Romexpo, pe 13 iulie 2022.

Placebo revine în Bucureşti după cinci ani, într-un concert care se anunţă exploziv. Trupa rock din Marea Britanie a concertat ultima dată în capitală în 2017, cu ocazia turneului extraordinar "20 years of PLACEBO". Acum, britanicii vor încânta audienţa pe 13 iulie, la Romexpo.

Placebo concertează la Romexpo pe 13 iulie

Peste 9.000 de persoane sunt aşteptate la concertul Placebo, care va avea loc pe 13 iulie, la Romexpo, într-un show care se va desfăşura sub cerul liber.

În deschiderea trupei britanice vor concerta două formaţii din Italia. Black Magic Trees si Red Roll vor încălzi atmosfera înainte ca formaţia cu peste 11 milioane de albume vândute în toată lumea să urce pe scenă. Pentru acest concert au fost puse în vânzare 9.500 de bilete şi sunt şanse mari ca Placebo să concerteze cu casa închisă, având în vedere numărul mare de fani care există în România.

Concert Placebo, la Romexpo pe 13 iulie 2022. Cât costă biletele?

Cât costă biletele la concertul Placebo de pe 13 iulie

Organizatorii au pus în vânzare biletele pe trei categorii. La presale, acestea au următoarele preţuri:

- Special K- 329 lei

- Meds- 259 lei

- Bitter End- 159 lei.

La preţul biletului presale se va adăuga şi o taxă de 15 lei, care reprezintă comisionul de emitere. Biletele pot fi achiziţionate şi de la poartă, în limita capacităţii rămase. Acestea vor costa ceva mai mult decât presale:

- Special K- 350 lei

- Meds- 290 lei

- Bitter End- 180 lei 

Organizatorii au pregătit două oferte şi pentru grupuri. Persoanele care vor cumpăra minimum patru bilete, vor primi un discount de 10%, iar la minimum opt bilete achiziţionate, reducerea va fi de 25%. Copiii cu vârste sub 7 ani vor beneficia de intrare gratuită, dacă sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet. De asemenea, organizatorii recomandă ca fanii care vin la concert cu copii de sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căşti speciale.

Citeste si: Top cele mai frumoase melodii ale trupei Compact! Leluț Vasilescu s-a stins din viață, dar muzica lui va rămâne pe veci