Stiri

ARTmania 2022: Programul festivalului de la Sibiu

ARTmania 2022: Programul festivalului de la Sibiu
[Sursa foto: Facebook ]
În perioada 22-24 iulie 2022, la Sibiu are loc festivalul ARTmania.

Sibiu se transformă în capitala artei, în perioada 22-24 iulie 2022. Atunci se va desfăşura cea de-a 15-a ediţie a festvalului ARTmania. Organizatorii au pregătit o mulţime de surprize pentru această ediţie a festivalului. Iată cât costă biletele şi care este programul de la ARTmania 2022!

Programul de la ARTmania 2022

ARTmania este un festival destinat promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock. Pe lângă concerte, la festivalul care va avea loc în Piaţa Mare din Sibiu vor avea loc şi expoziţii, lansări de carte sau proiecţii de film.

Pentru ediţia din acest an a festivalului, organizatorii au pregătit o serie de concerte care includ unele dintre cele mai apreciate trupe rock din ţară şi de peste hotare.

ARTmania 2022: Programul festivalului de la Sibiu

Vineri, 22 iulie

- Bucovina

- Stoned Jesus

- Alternosfera

- Transatlantic

Sâmbătă, 23 iulie

- Taine

- The Vintage Caravan

- Leprous

- Cult of Luna

- Meshuggah

Duminică, 24 iulie

- Revolver

- Dordeduh

- The Pineapple Thief

- Testament

- Mercyful Fate

ARTmania 2022: Programul festivalului de la Sibiu

Cât costă biletele la ARTmania 2022

Abonament- Bilet de acces pentru cele 3 zile de festival. Preţul biletului este de 477 RON şi include comisionul de ticketing de 5%. 

Bilet pentru o singură zi- 241,5 lei

Pachet 5 ARTmaniacs Pay- Bilet de acces pentru cele 3 zile de festival, pentru 5 persoane. Preţul biletului este de 2094,8 RON şi include comisionul de ticketing de 5%. 

Pachet 7 ARTmaniacs Pay- Bilet de acces pentru cele 3 zile de festival, pentru 7 persoane. Preţul biletului este de 2932 RON şi include comisionul de ticketing de 5%. 

Pachet 10 ARTmaniacs Pay- Bilet de acces pentru cele 3 zile de festival, pentru 10 persoane. Preţul biletului este de 3780 RON şi include comisionul de ticketing de 5%. 

Biletele, abonamentele şi invitaţiile nu sunt transmisibile, neputând fi folosite decât de către persoanele care le-au cumpărat, respectiv primit, numai în cadrul festivalului. Copiii au accesul gratuit în cadrul festivalului sau unei zile a festivalului, dacă sunt însoţiţi de un adult care a achiziţionat un bilet/abonament sau care este beneficiar al unei invitaţii. 

Citeste si: Electric Castle 2022: Reguli de acces și informații utile la eveniment