Stiri mondene

Rihanna, pe coperta revistei Vogue! Artista a vorbit despre sarcină: „Corpul meu face lucruri incredibile în acest moment”

Rihanna, pe coperta revistei Vogue
Rihanna, pe coperta revistei Vogue [Sursa foto: Facebook]
Rihanna a pozat în ipostaze incredibile pentru coperta Revistei Vogue. Imagini spectaculoase cu artista și burtica ei de gravidă.

Rihanna este în al treilea trimestru de sarcină, dar cu toate acestea, nu ezită să poarte ceea ce își dorește. Artista are un corp de invidiat și acceptat să pozeze pentru coperta revistei în Vogue și să vorbească despre sarcină.

Vedeta muzicii și mogulul modei și frumuseții a făcut anunțul sarcinii sale prin intermediul unei ședințe foto la sfârșitul lunii ianuarie, pe stradă din New York.

Rihanna, pe coperta revistei Vogue
Rihanna, pe coperta revistei Vogue[Sursa foto: ABC.net ]

Revista Vogue, lansată marți, o are pe copertă pe Rihanna, în vârstă de 34 de ani, într-un body roșu din dantelă și mănuși lungi. Este doar unul dintre numeroasele look-uri de designer care încalcă regulile pe care le-a purtat pentru a sărbători sarcina ei.
„Corpul meu face lucruri incredibile în acest moment și nu o să-mi fie rușine de asta”, a spus ea pentru Vogue.

Rihanna, primele declarații despre sarcină: „Nu am planificat, dar nici nu am fost împotrivă”

Rihanna își etalează mândră burtica de gravidă și privește cu încredere în aparatul de fotografiat. Așa apare artista pe coperta Revistei Vogue. Rihanna a oferit și un interviu în care a vorbit despre sarcină.

Rihanna, pe coperta revistei Vogue
Rihanna, pe coperta revistei Vogue[Sursa foto: Instagram ]

„Nu pot să zic că am planificat. Dar în niciun caz nu am fost împotriva.

Nu știu când sunt la ovulație și alte lucruri de genul. Doar ne-am distrat. Apoi am văzut rezultatul testului. Nu am pierdut timp. L-am chemat și i-am arătat. Apoi în dimineața următoare am fost în cabinetul medicului și așa a început povestea noastră”, a mărturisit Rihanna.
Rihanna nu a ezitat să-și arate burtica de gravidă încă de la început, motiv pentru care a fost criticată. Însă cu toate acestea, a continuat să pozeze provocator și cu burtica la vedere în cel mai recent pictorial.

„Sper că am reușit să redefinim ceea ce este considerat „decent” pentru femeile însărcinate. Corpul meu trece acum prin schimbări incredibile și nu o să-mi fie rușine de asta. Eu sărbătoresc acest lucru. De ce ar trebui să-ți ascunzi sarcina? Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit în sinea mea: Nu am cum să merg la cumpărături pe niciun culoar al maternității. Așadar, îmi pare rău, este prea distractiv să te îmbraci. Nu voi lăsa acea parte să dispară pentru că corpul meu se schimbă.”, a mai spus Riri.

Rihanna, pe coperta revistei Vogue
Rihanna, pe coperta revistei Vogue[Sursa foto: Instagram ]

Referitor la perioada de după naștere, Rihanna a declarat că va continua să păstreze un echilibru în toate și se va și ocupa de afacerile sale.

„Echilibrul a fost una dintre cele mai mari provocări ale vieții mele. Iar acum va intra în joc un alt om. Cu toate acestea, am afaceri care nu se vor conduce singure. Mama mea s-a descurcat cu mine și frații mei fără să aibă resursele pe care le am eu, așa că voi face față cu siguranță. Cum va fi? Nu știu sigur”, a mai explicat ea pentru Vogue.