Stiri mondene

Rihanna a primit inelul de logodnă de la ASAP Rocky?! Bijuteria care a alimentat zvonurile

Rihanna a primit inelul de logodnă de la ASAP Rocky?! Bijuteria care a alimentat zvonurile
Rihanna a primit inelul de logodnă de la ASAP Rocky?!  [Sursa foto: Page Six ]
Rihanna a fost fotografiată purtând un inel cu un diamant imens, ceea ce i-a făcut pe fani că creadă că artista ar fi fost cerută în căsătorie.

Rihanna a fost văzută în ultima vreme făcând pregtările pentru nașterea bebelușului ei. Pe lângă faptul că fanii sunt foarte curioși de sexul bebelușului Rihannei, mai nou, aceștia sunt curioși și dacă artista a primit inelul de logodnă de la ASAP Rocky.

Citeste si: Rihanna, primele declarații despre sarcină: „Nu trebuie să-mi fac griji să-mi ascund burtica”

Rihanna a fost cerută de soție de ASAP Rocky?! Fanii artistei sunt în extaz

Rihanna a fost văzută pe 21 martie în Los Angles purtând un inel cu un diamant imens, ceea ce pe fani i-a dus cu gândul la faptul că s-ar putea ca artista să fi fost cerută în căsătorie, scrie Page Six.
Ce-i drept, artista încă nu a anunțat nimic referitor la planurile ei de logodnă sau chiar de nuntă, însă cu siguranță vedeta va face marele anunț dacă va fi cazul.

Rihanna a primit inelul de logodnă de la ASAP Rocky?! Bijuteria care a alimentat zvonurile
Rihanna [Sursa foto: Page Six ]

Potrivit TMZ, Rihanna a fost văzută purtând același inel cu diamant de mai multe ori în ultimul an, dar aceasta este prima dată când îl pune pe degetul inelar stâng. Ea a fost văzută inițial cu inelul cu piatră pe degetul arătător în timpul unei filmări video muzicale cu Rocky în iulie 2021 și l-a purtat pe degetul mijlociu pentru o ceremonie în timpul căreia a fost desemnată al 11-lea erou național al Barbadosului, în noiembrie 2021.

.

Pe lângă accesoriul ei strălucitor – un inel Sloan Solitaire de la Briony Raymond – deținătoarea Fenty Beauty, în vârstă de 34 de ani, a purtat un tricou Grave Digger. 

Apariția starului pop vine la ceva timp după ce a declarat în cadrul unui interviu pentru Elle că ar crede despre ea că ar fi genul de mamă care ar vrea să dețină controlul și să se asigure că îi oferă toată iubirea copilului său. 

Rihanna a primit inelul de logodnă de la ASAP Rocky?! Bijuteria care a alimentat zvonurile
Rihanna și ASAP Rocky[Sursa foto: Page Six ]

Rihanna și ASAP Rocky s-au întâlnit pentru prima dată când rapperul a apărut într-un remix al piesei „Cockiness (Love It)” a Rihannei, în 2012. Anul următor, rapper-ul a deschis turneul ei Diamonds World. În plus, Rihanna a apărut în videoclipul său „Fashion Killa”. Zvonurile despre întâlnirile celor doi au început la începutul anului 2020, dar o confirmare oficială a relației lor a venit la mai mult de un an calendaristic.