Stiri

Detaliul care a dat-o de gol pe Rihanna că este însărcinată! Puțini și-au dat seama până ca ea să facă anunțul oficial

rihanna
Detaliul care a dat-o de gol pe Rihanna ca este insarcinata [Sursa foto: Captura Video]
Cum s-a dat Rihanna de gol că este însărcinată cu al doilea copil, înainte de Super Bowl!

Rihanna a uimit pe toată lumea după apariția de la Super Bowl 2023, unde a apărut cu burtica de gravidă și a „anunțat” că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Nu cu mult timp înainte de spectacol, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani a susținut o conferință de presă, acolo unde a lăsat la vedere un detaliu pe care nu mulți l-au observat!

Înainte să dezvăluie că este însărcinată cu cel de-al doilea copil cu A$AP Rocky în timpul spectacolului ei de la pauză de la Super Bowl 2023, Rihanna a părut să dea mai multe indicii încă de dinaintea

show-ului.

Detaliul prin care Rihanna a dat de înțeles că mai așteaptă un copil

La o conferință de presă din 9 februarie înainte de marele joc, Rihanna și-a accesorizat ținuta cu un inel personalizat, cu inscripția „Mom”/„Mamă”. Realizată din aur galben de 14 karate, piesa în stil plăcuță de identificare este accentuată de două duzini de diamante. Rihanna l-a purtat pe degetul arătător stâng în timpul apariției în conferința de presă, potrivit Page Six. 

Citește și: De ce și-a ascuns Rihanna sarcina și a făcut marele anunț tocmai în cadrul evenimentului Super Bowl?

Fanii de pe rețelele de socializare au observat că și A$AP Rocky, iubitul artistei, deține un inel similar, pe care scrie „Dad”/„Tată”, cu care s-a afișat într-o fotografie de pe Instagram, în luna decembrie.

rihanna
Rihanna, la Super Bowl 2023 [Sursa foto: Captura Video]

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a avut emoții înainte de spectacolul de la Super Bowl 2023, însă s-a bucurat de susținerea întregii familii, dar și a fanilor.

„Când devii mamă, se întâmplă ceva în care simți că poți învinge lumea, poți face orice. Și Super Bowl este una dintre cele mai mari scene din lume”, a spus Rihanna în cadrul conferinței de presă de săptămâna trecută.

Rihanna i-a avut în public atât pe tatăl copiilor ei, A$AP Rocky, dar și pe băiețelul lor, care a venit pe lume în urmă cu aproape un an de zile, în mai 2022.

„Așa că, oricât de înfricoșător a fost, pentru că nu am mai fost pe scenă de șapte ani, există ceva entuziasmant în provocarea tuturor. Și este important pentru mine să fac asta anul acesta. Este important pentru reprezentare și este important ca fiul meu să vadă asta”, a mai spus Rihanna.