Stiri mondene

Rihanna a compus două piese pentru coloana sonoră a filmului „Black Panther”

Rihanna a compus două piese pentru coloana sonoră a filmului „Black Panther”
Rihanna [Sursa foto: Instagram]
Rihanna nu încetează să își surprindă fanii anul acesta. Cântăreața a compus piese pentru cel mai așteptat film al anului. „Black Panther”

Rihanna este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume, iar anul acesta nu încetează să își surprindă fanii. După ce a confirmat prezența la spectacolul din pauza Super Bowl 2023, Rihanna a anunțat și alte surprize care au legătură cu industria cinematografică.

Citeste si: Rihanna, apariție sexy la doar două luni după ce a devenit mămică. Artista a atras toate privirile într-un corset de piele

Rihanna a compus două piese de pe coloana sonoră a filmului ”Black Panther”

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului este ”Black Panther: Wakanda Forever”. Pelicula a fost creată în memoria actorului Chadwick Aaron Boseman, care a murit în anul 2020. Filmările au urmat chiar și după acest incident și a fost nevoie de multe eforturi pentru a ajunge la forma finală.

Citeste si: Rihanna nu mai are silueta de dinainte să devină mamă! Cum arată acum celebra cântăreață

Rihanna a compus două piese pentru coloana sonoră a filmului „Black Panther”
Rihanna[Sursa foto: Instagram]

Coloana sonoră a filmului ”Black Panther: Wakanda Forever” cuprinde nume mari din industria muzicală. The Weeknd, Sza sau Kendrick sunt doar câțiva dintre artiștii care au compus piese pentru film. Vestea bună este că echipa de cântăreți a fost întregită de Rihanna. Deși nimeni din staff-ul cântăreței nu a confirmat acest lucru, se crede că Rihanna a compus două dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului.

Rihanna a fi vedeta principală a show-ului din pauza Super Bowl 2023

După ce în urmă cu 3 ani, Rihanna a refuzat să participe la spectacolul din pauza Super Bowl, cântăreața a acceptat să susțină concertul în cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite în anul 2023. Finala ligii profesioniste de fotbal american va avea loc pe 12 februarie 2023 pe State Farm Stadium din Grendale, Arizona.

Citeste si: Rihanna a refuzat în trecut să participe la spectacolul din pauza Super Bowl. De ce s-a răzgândit acum?!

Rihanna a compus două piese pentru coloana sonoră a filmului „Black Panther”
Rihanna[Sursa foto: Instagram]

Rihanna a confirmat această  veste într-o fotografie postată pe contul de Instagram, în care cântăreața ținea în mână o minge de fotbal american, inscripționată NFL. Anul trecut pe celebra scenă au urcat Dr. Dre, Eminem, 50 Cent, Mary J. Blige, Snoop Dog și Kendrick Lamar. Peste 120 de milioane de telespectatori au urmărit acea interpretare.