Stiri mondene

Rihanna, prima apariție publică de când a născut. Cun a apărut artista în văzul fanilor și cum arată după naștere?!

Rihanna, prima apariție publică de când a născut. Cun a apărut artista în văzul fanilor și cum arată după naștere?!
Rihanna, prima apariție publică de când a născut [Sursa foto: Twitter ]
Rihanna a apărut pentru prima oară în public de când a devenit mamă. Cum arată artista?

Rihanna este mai fericită ca niciodată! Este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional, este o femeie de afaceri de succes, iar anul acesta a devenit mamă pentru prima oară. Alături de ASAP Rocky, artista a a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, dar pe care nu l-au arătat încă fanilor, spre marea lor disperare.

Dacă pe timpul sarcinii am văzut-o deseori pe Rihanna în ipostaze publice cu burtica la vedere, nu se poate spune același lucru și de perioada de după sarcină.

Artista s-a arătat cu greu, dar iată că zilele trecute a m văzut-o pentru prima oară în public.

Citeste si: Rihanna a născut! Artista a devenit mamă și a adus pe lume un băiețel

Rihanna, prima apariție publică după naștere! Cum arată artista acum

Prima apariție a Rihannei după ce a devenit mamă a avut loc pe canalul său de Youtube.

Artista a purtat un look casual, complet negru și-a prins părul în câtve acodițe și și-a aplicat un machiaj lejer.

Rihanna, prima apariție publică de când a născut. Cun a apărut artista în văzul fanilor și cum arată după naștere?!
Rihanna[Sursa foto: Captura Youtube ]

De asemenea, Rihanna a mai fost văzut ieșind într-o mulțime din Londra la Festivalul Wireless îmbrăcată în negru, în timp ce Asap Rocky a susținut o performanță vibrantă, potrivit Metro, citează Insider.

A fost prima zi a festivalului, care a avut loc anul acesta la Crystal Palace Park din Londra. La eveniment, ea a purtat o jaketă puffer neagră, Prada, ornată cu detalii din pene, a relatat Elle. Rihanna și-a purtat părul lung și negru în jos și a combinat look-ul cu jambiere negre și un colier de argint. 

Se pare că Rihanna și iubitul ei au mai fost fotografiați și la o frizerie, înainte ca Asap Rocky să intre pe scenă. Fanii s-au adunat afară și în magazin pentru a arunca o privire asupra cuplului de superstaruri, potrivit postărilor pe rețelele sociale de pe Instagram.

Rihanna și Rocky au anunțat sarcina în ianuarie, dezvăluind vestea printr-o ședință foto care i-a scos în evidență burtica de gravidă. Vorbind cu Vogue în mai pentru povestea sa de pe coperta, Rihanna a spus că ea și Rocky nu intenționau neapărat să aibă un copil. 

„Nu știu când ovulez sau orice fel de rahat. Ne-am distrat doar", a spus ea. „Și apoi a fost doar acolo la test. Nu am pierdut timpul. L-am sunat înăuntru și i-am arătat. Apoi am fost în cabinetul medicului a doua zi dimineață și călătoria noastră a început", a povestit Rihanna despre momentul în care a aflat că era însărcinată.