Stiri mondene

Reprezentanții restaurantului din Turda, primele declarații după ce l-au refuzat pe Dorian Popa să intre în locație cu Cheluțu: ”Ne criticați fără să ne cunoașteți.”

Reprezentanții restaurantului din Turda, primele declarații după ce l-au refuzat pe Dorian Popa să intre în locație cu Cheluțu: ”Ne criticați fără să ne cunoașteți.”
Personalul restaurantului din Turda și-a motivat alegerea pentru care nu i-au permis lui Dorian Popa să intre cu câinele său, Cheluțu.

Fiind un mare iubitor de animale, Dorian Popa caută mereu locuri în care îi este permis să intre cu patrupedul său, Cheluțu. De data aceasta, el a avut parte de o situație neplăcută într-un restaurant din Turda, unde nu i s-a permis să intre cu câinele. Deranjat de situație, artistul a povestit pe în mediul online cele întâmplate. Refuzul lui Cheluțu a stârnit o serie de controverse în mediul online, iar reprezentanții localului nu puteau rămâne indiferenți. 

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Instagram]

Reacția celor care dețin restaurantul din Turda

După mesajul transmis de vlogger în mediul online, și cei care dețin localul cu pricina au reacționat, astfel că și-au motivat alegerea de a nu-i permite influencerului să consume la masă alături de Cheluțu.

Citește și: Dorian Popa dezvăluie secretul succesului. Cum își gestionează timpul pentru a realiza tot ce-și propune: „Cele mai importante aspecte”

„De regulă nu postăm animăluțe pe pagina restaurantului. Nu credem că activitatea noastră este cu și despre specii iraționale. Dar ne-am înșelat. Amarnic și puternic! În realitate, noi și credeam că este sănătos să nu facem asta. De ce? Tocmai pentru a nu încuraja abandonul animalelor în curtea noastră. Acest fenomen a luat o amploare pe care n-o estimați din confortul caselor voastre. Ne criticați fără să ne cunoașteți.

Păcat.  Oamenii ne identifică  locația ca fiind perfectă pentru abandonul necuvântătoarelor. Un restaurant în liniștea naturii cu mâncare suficientă și oameni cu suflet. Story-ul de azi, al celebrului Dorian Popa și valul de înjurături pe care acesta l-a provocat în mesageria noastră privată ne determină să ne afișăm poziția. Noi iubim animalele! Noi salvăm animale!”, au explicat responsabilii restaurantului, potrivit  turdanews.net.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa, revoltat după vizita la un restaurant

Dorian Popa a povestit experiența neplăcută pe care a avut-o la un restaurant din Turda. El și-a petrecut 1 Decembrie la Salina Turda. În urma unei recomandări din partea unui prieten, cântărețul a decis să ia masa la un restaurant din apropiere. Din păcate, imediat cum acesta a intrat în incinta restaurantului a avut parte de un incident neplăcut.

Dorian Popa, revoltat după vizita la un restaurant
Dorian Popa, revoltat după vizita la un restaurant[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Dorian Popa, afectat de prețurile prea mari: „Cum să dai 6.600 euro? Oamenii mă văd cu față de măgar”. Pentru ce i s-a cerut acest preț

„Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recoamndat să mâncăm la (…) lângă salină. Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar ”bună ziua” – nu vreau să mint, a zis ”bună ziua”, dar atât – direct ”la noi nu este voie cu animale înăuntru”. Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele …. Și am spus în felul următor ”La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!” și am plecat, evident. Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu, și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!”,  a transmis Dorian Popa, pe InstaStories.

Citește continuarea aici.