Stiri mondene

Dorian Popa, afectat de prețurile prea mari: „Cum să dai 6.600 euro? Oamenii mă văd cu față de măgar”. Pentru ce i s-a cerut acest preț

Dorian Popa, afectat de prețurile prea mari
Dorian Popa, afectat de prețurile prea mari [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa este revoltat din cauza faptului că prețurile sunt mult mai mari în ultima vreme. De ce problemă s-a lovit celebrul vlogger?

Prețurile prea mari în toate domeniile se resimt și în bugetul vedetelor. Dorian Popa a rămas șocat după ce a vrut să mai facă o investiție în cartierul lui și a văzut cât poate să coste un lucru, care de principiu pare simplu și banal.  Celebrul vlogger vrea să îmbunătățească siguranța oamenilor din cartierul său, astfel că a decis să achiziționeze o barieră. Însă, ce l-a oprit nu au fost motive subiective, ci faptul că oferta de preț pe care a primit-o nu a fost pe placul său.

Mai mult, cântărețul a menționat că există momente când oamenii îl văd cu față de măgar, făcând haz de necaz.

Dorian Popa, afectat de prețurile prea mari
Dorian Popa, afectat de prețurile prea mari[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dorian Popa, detalii neștiute despre perioada copilăriei: „Mama a avut o viață chinuită”. Cum i-au influențat părinții parcursul

„Am primit o ofertă pentru o barieră pentru strada mea de 8 metri lățime, de 6.600

euro. Eu cred că există momente când oamenii în piață mă văd exact ca în desenele animate, cu fața aia de măgar și cu loser scris mare în frunte. Cum, mă, să dai 6.600 euro pentru o barieră simplă? Am zis fără lumini, fără de ăla de animale, doar o barieră”
, a spus Dorian Popa, amuzant fiind de situație.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic

Dorian Popa a reușit o performanță la care mulți români visează. Celebrul vlogger a anunțat ce alternativă a ales pentru facturile prea mari la curent, iar acum s-a declarat complet independent din punct de vedere energetic. Artistul le-a devăluit fanilor, în cel mai nou vlog al său, că nu mai plătește facturi la curent.

Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic
Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dorian Popa a dezvăluit de ce a refuzat să joace în seriale: „Păi pe ce muncim mă, pe ochi frumoși?”

Eu sunt cu inima, nu că plină, ci dau pe afară de fericire când mă gândesc că absolut toată proprietatea mea este, acum, independentă din punct de vedere energetic. Ce credeți, nu mai plătesc factura la curent, am dat și ditamai factura pe panouri, să nu mă înțelegeți greșit și nici nu vreau să induc treaba în eroare și să se gândească lumea că de ce n-am și eu panouri să nu mai plătesc factura. Până când te amortizezi, e altă poveste. Dar, ideea e că indiferent ce se va întâmpla cu prețul kw-ului, eu sunt acoperit. Am dat o dată banii și nu îi mai dau pe viitor în mod eșalonat, mă încântă fabulos de tare”, a declarat  Dorian Popa  în vlogul său.

Citește continuarea aici.