Stiri

Regina Elisabeta, prima apariție publică cu mască de protecție

Regina Elisabeta, prima apariție publică cu mască de protecție
Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost surprinsă la un eveniment miercurea trecută și un detaliu le-a atras atenția tuturor celor prezenți.

Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii a ieșit de puține ori din casă de la începutul pandemiei de coronavirus și cu toate că este foarte strictă în ceea ce privesc regulile, Regina a fost văzută de foarte multe ori fără mască în puținele sale apariții publice. Acest fapt a ridicat câteva semne de întrebare mai ales să Regina se află în categoria persoanelor cu risc mare de îmbolnăvire.

Însă atunci când a participat la diverse activități publice toate persoanele au fost testate pentru coronavirus pentru a înlătura orice bănuială a unei posibile infectări. 

Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii a participat la Remembrance Sunday, zi dedicată militarilor care s-au sacrificat în cele două războaie mondiale 

Regina Elisabeta a depus un buchet de flori la mormântul Soldatului Necunoscut din Westminster, care a avut loc miercurea trecută. A fost pentru prima dată când a apărut în public purtând mască de protecție de la începutul pandemiei și până acum.

La ceremonie Regina Elisabeta a purtat o ținută sobră la care a adăugat o mască de protecție de culoare neagră cu margini albe.

La slujba de scurtă durată au participat doar protopopul și locotenent-colonelul Nana Kofi Twumasi-Ankrah, potrivit apnews.

Regina Eliabeta a depus un buchet de flori, din orhidee şi mirt, inspirat din cel avut la nunta ei. Astfel a continuat tradiţia regală stabilită de mama ei, care îşi aşezase propriul buchet pe mormântul Soldatului Necunoscut în timpul căsătoriei sale în 1923, în semn de omagiu pentru fratele său ucis în război.